Mit tegyek hogy ilyen legyen a hajam?
Figyelt kérdés
Kicsivel rövidebb csak a hajam, de nagyon sok, és alapjáraton szétáll. De ha kivasalom, pár óra után megint szétugrik picit. Másrészt pedig nem olyan szép fényes, nincs olyan tartása, mint a képen látható.
Mit tegyek, mit használjak, hogy nekem is olyan legyen?
2014. okt. 10. 22:14
1/3 anonim válasza:
Tojás+élesztő a legjobb a hajnak szerintem , de a ricinusolj is nagyon jó :)
2/3 anonim válasza:
Ricinusolajat felejtsd is el, mert: 1.Túl drága, 2.Nem ér semmit, 3.Majd megnő magától. A barátnőm is vagy 6 héten keresztül kezelte a haját ricinusolajjal, és nem ért semmit se..
Mosd jó erős (lehetőleg ne gyenge) kamillateával a hajad (nem kell bele cukor, a hajad nem fogja meginni:D) nekem 100%-osan bevált. Egy hónapban 3-4 centit nőtt tőle a hajam+szebb, fényesebb lett. próbáld ki te is, okvetlen!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2014. okt. 12. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!