Milyen színű legyen a hajam? Világosbarna, gesztenyebarna/vörös vagy csokibarna?
Figyelt kérdés
Zöldesbarna szemem van,kicsit szürkés bőröm,de most nyáron barna.
Eredeti hajszínem középbarna.
Fél évig voltam sötétvörös,arra mondta mindeni,hogy nagyon jól áll,de meguntam,mert már mindenkinek olyanja lett a környezetemben.
Most sötétszőke vagyok,ez sem rossz,de unom,mert amúgy is fiatalabbnak tűnök a koromnál,de a szőke még jobban fiatalít,így nem érzem magam annyira jól benne.
Most pedig ez a három szín tetszik: Világosbarna,gesztenyebarna/gesztenyevörös és csokoládébarna.
Szerintetek melyik passzolna jobban?
17L
2014. aug. 5. 23:23
1/3 anonim válasza:
Világos vagy csokibarna. De az eredeti is jó lehet szerintem.
2/3 anonim válasza:
Valami rezes esetleg? Csak tipp. De ha azok közül kellene akkor csokibarna. Szerintem.
3/3 anonim válasza:
Nekem gesztenye van, voltam már szőkén kívül sokféle, de a csoki állt a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!