Milyen az alakom?

Figyelt kérdés

Szerintetek hány kiló vagyok? Hány évesnek tippeltek az alakom alapján?

A derék részről, hogyan lehet a legkönnyebben eltüntetni a felesleget?

Mennyit kéne leadnom, hogy vékonynak számítsak?

1-10-ig hol szerepelek?

Kort is írjatok :)

Köszönöm szépen!

1.) [link]

2.) [link]

3.) [link]

2014. okt. 8. 11:56
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
A hasad hogy kiáll már alul. Látszik hogy nem foglalkozol vele. Őszinte leszek, már sok hasat láttam, és a tiéd valamiért egyáltalán nem vonz.
2014. okt. 8. 16:39
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem,ha 170 cm vagy akkor 70 biztos vagy de lehet több és konditerem és figyelj oda mit eszel nem nehéz fogyni apukám 174 cm és vagy 130 kg volt most 20 kg-ot fogyott és csak oda figyelt mit evett tehát akaraterő kell ennyi
2014. okt. 8. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:

- Életkort nem tudok tippelni, sosem voltam benne jó.

- Nincs vádlid, térdtől lefelé a lábad így nagyon csúnya.

- Helyi zsírégetés nem létezik, ha fogysz, mindenhonnan fogysz (kocogj, gyorsgyalogolj, biciklizz).

- Inkább formásodnod kell, mint fogynod, egy kis izmot nem ártana felszedni.

- Az alhasadat nem ártana megmutatni egy nőgyógyásznak, mert nekem is kiáll (de azért nem ennyire) és kiderült, hogy hatalmas ciszták vannak benne, amikből semmit nem érzek.

24L

2014. okt. 8. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Tetszik az alakod (bár a hasad fura), egy 7,5 -et adnék rá. Nem kéne fogynod, csak formásodnod. Szerintem 63 kg körül lehetsz, 25 éves
2014. okt. 9. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy kis hasizom gyakorlat és szuper lesz. Most egy 8as mindenképp.
2014. okt. 15. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!