Milyen az alakom?
Szerintetek hány kiló vagyok? Hány évesnek tippeltek az alakom alapján?
A derék részről, hogyan lehet a legkönnyebben eltüntetni a felesleget?
Mennyit kéne leadnom, hogy vékonynak számítsak?
1-10-ig hol szerepelek?
Kort is írjatok :)
Köszönöm szépen!
1.) [link]
2.) [link]
3.) [link]
Nekem nagyon tetszik az alakod :D Van rajtad mit fogni, az tény, biztos valakinek már nem is jönnél be, de nekem pont ez a gyengém :) Kis aranyos pocak, hm :)) Nagyon szexi!
Azt nem tudom, hány kiló lehetsz, de igazából úgysem a kilók számítanak, hanem ahogy kinézel. És az jó!
Korod? Hát 16 és 20 között szerintem bármennyi lehetsz.
22F
Az enyémhez hasonló az alkatod, bár én valamivel vékonyabb vagyok. Ha 167-170 cm körül vagy, akkor olyan 65kg lehetsz.
Korban úgy 18 és 23 között, meg nem mondom pontosan.
Olyan 20-25 év körülinek tippellek.Ami az alakod illeti,szerintem csak derékrészről kellene egy kicsit fogynod(de ezt te is tudod),máshol viszont egyáltalán nem;akkor már túl vékony lennél,és az sem jó.Csinálj felüléseket,attól eltünik az a kis felesleg a derekadról,hasadról. :)
Olyan 10/8
Nekem is ilyen alakom van. 65 kg vagyok és 44 éves.
3 kg-nál nem kell többet leadnod, csak kicsit még izmosíts.
Én olyan 60-70 kiló közé tennelek attól is függ milyen magas vagy. Az alakod alapján én olyan 28-36 közott mondanám. De tök olyan az alakod mintha 2-3 gyereken lennél túl. A lábad Szép vékony ahogy a popsid is formás viszont ehhez képest szerintem aránytalan a pocakod nagysága egy kicsit. Egyébként én az ugró kotelezest javasolnám neked.
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!