Ti beválalnátok ezt a hajat? (lányok) és a fiúk véleményét is kérem hogy, hogy tetszik nekik.
2014. okt. 4. 02:33
1/8 anonim válasza:
Persze, szerintem nagson csajos. Ha illik az arcodhoz, akk biztos jo lesz.
3/8 anonim válasza:
Szörnyű! Még ennek a babaarcú lánynak sem áll jól!
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Azon a kepen nem nagyon latszik de baloldalon is hosszu a haj csak a fule mogé rakta.
Azok szerint akik azt mondtak hogy jol nez ki, kuldhetek kepet? (hogy tudjam nekem is jalalna e)
amugy csak azert kerdezem mert eddig egy lanynak se láttam ugy a hajat,és ezért aggodok mert nem akarok mindenkitol..hanemcsak normalis.
AZ LENE A KERDESEM HOGY JOLALNA E EGY 14L EZ A STILUS?
2014. okt. 4. 14:04
7/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, én nem vágatnám ilyenre.
24N
8/8 anonim válasza:
Az ilyen frizurák szerintem csak a nagyon szép arcú lányoknak állnak jól. Ezt te tudod eldönteni, hogy neked hogy állna.
Amúgy az ne befolyásoljon, hogy valami nem hétköznapi, attól még lehet jó. Merj különbözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!