Én helyesnek látom magam, de a csajok nem. Nem értem miért. Stilus miatt? Milyen stiulus tetszik nektek? Ruházatra gondolok.
Szia!
Nekem a rocker szerű.
Fekete, (szürke, fehér, sötét kék...) csőfarmer, (bár csak akkor, ha nem vagy nagyon vékony)
és ne legyen túl szűk.
(segítég:
jó: [link]
túl szűk:
[link] )
Pólókból is az egyszerűek. Egyszínű szürke, fekete, fehér, kék , zöld..
(pl:
[link] )
Az ingeket még jobban tetszenek fiúkon, de azért azt nem várhatom el, hogy minden nap abban legyenek, mert azért nem a legkényelmesebb viselet..
(pl:
[link] )
Cipőből sok féle tetszik.
legjobban talán a bakancs:
aztán deszkás cipő:
és még a converse fazonúak is elmennek:
Remélem tudtam segíteni.
16/L :)
Ahelyett, hogy azon görcsölsz, hogy mi tetszik a lányoknak, jobban tennéd, ha találnál egy olyan stílust, amiben jól érzed magad. A jó kisugárzás, az, hogy jól érzed magad a bőrödben (meg a ruháidban), sokkal többet számít, mint hogy milyen stílust képviselsz. Legyen egy kiforrott stílusod, álljon jól, oszt annyi meg egy bambi :)
Ha magánvéleményre vagy kíváncsi, a mostanában divatos szűk nadrágoktól én is hétfrászt kapok. Az első válaszolóhoz hasonlóan én is a rockosabb öltözködést és érdeklődési kört kedvelem, esetleg föld színeket, természetes dolgokat. (Ebből ugye logikusan következik, hogy popper sráccal járok, aki olyan színesen öltözködik, mint egy papagáj :D Na, ennyit erről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!