Ez nem ciki? 16 évesen 75H mell?
9-es: nem olyan nagy az hogy sose láttál volna, csak a többség azt gondolja hogy a D a maximum. Az X-faktorban is volt most szombaton egy csaj, valamelyik zsűritag megkérdezte hogy ez G-kosár? Mire ő azt mondta hogy dupla D. Na most vagy tele volt tömve szivaccsal, vagy ő maga sem tudja mekkora a mérete (ez könnyen lehet, mert a legtöbb helyen D kosárnál nagyobbat nem is kapni).
#1. vagyok
Szerintem a Kérdező el tudja dönteni, mit csináljon a testével, ha zavarja vagy neadjisten tényleg fájna a gerince a melle súlyától. Azért az egészség egy fokkal fontosabb, mint a mellméret.
(Bocsi, Kérdező, csak utálom, amikor valaki bele sem gondol abba, hogy mit ír...)
Aztak***a! :D
Bocs fiú ként csak ennyit tudok mondani! :) Azért 16 évesen ekkorák hát ez még egy felnőtt nőnek is becsületére válna! :D Viccet félretéve szerintem nem ciki. Fiúként nem tudom a hátránya mi lehet én csak az előnyös oldalát látom a leírás! :) Viszont ezért műtétet szerintem se csinálj legalábbis ennyire fiatalon ne akarj. Változni fog ez még idővel szerintem.
Ha esetleg később tényleg fájna, akkor is műtét helyett/előtt (már a gondolatába is beleborzongok, hogy micsoda tragédia lenne az ilyen hatalmas, gyönyörű melleket megműttetni) majd próbáld ki a különböző hátizom-erősítő gyakorlatokat, állítólag az is ugyanúgy segít.
És még egyszer: legyél rájuk nagyon büszke, csodálatosak lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!