Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a fültágító?

Milyen a fültágító?

Figyelt kérdés
kezdek gondolkodni, hogy szeretnék egyet. 15 éves vagyok, de nem nagyot, max 4-5mm-eset. Viszont sok helyen olvastam hogy a csigát nem nagyon ajánlják. Tehát mivel kéne kezdenem? (milyen fajtájúval?)

2014. okt. 1. 22:05
 1/2 JohniDaren ***** válasza:

Szia! Ha tényleg csak 4-5 miliset szeretnél, akkor szerintem vágj bele, ha megunod akkor egy ilyen pici akár pár hét után összemegy az eredetire.

Nyugodtan kezdhetsz csigával is, tüskével is az mindegy, de ne sajnáld rá a pénzt, az ilyen fogpiszkálók meg szívószálak csak begyullasztják a füled, azokat hanyagold.

Arra ügyejl még, hogy vegyél egy éjszakait is, mert a csiga/tüske felsértheti alvásnál (tudod az az ilyen becsvarós).

Remélem tudtam segíteni. :)

2014. okt. 2. 20:16
 2/2 A kérdező kommentje:

igen, köszönöm:D

szívószálon meg fogpiszkán nem is gondolkodtam.... én legalábbis tuti nem tennék azt a fülembeXD

2014. okt. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!