Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Glamour, Joy és Maxima magazin...

Glamour, Joy és Maxima magazinok mennyibe kerülnek? És melyik közülük a legjobb szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
glamourt, joyt, cosmopolitant olvasok. ha jól tudom nagyjából 500 forint körül van most az áruk. Én a joyt szeretem legjobban, de barátnőm a cosmot, tehát ez teljesen egyénfüggő
2014. szept. 25. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:

én joyt és glamurt szoktam venni. évente egyszer amikor kuponok vannak hozzájuk.

amúgy régen joyt olvastam rendszeresen, de már nem tetszik a tartalma. sőt egyik magazinnak sem.

2014. szept. 25. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a Joy jött be, az 445, ha nincs hozzá ajándék termék. Volt mikor szemceruza járt hozzá, akkor 500 körüli volt az ára.

Glamourt nem olvasok, még régebben belekukkantottam, de nem egy átlagpénztárcához voltak igazítva a termékek árai. Bár néha ezt még a Joy-ban is sokallom, de valamivel reálisabb.

2014. szept. 25. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ha tehetem Marie Claret veszek, mert ebben vannak rendes cikkek is, nem csak kenceficék és drága ruhák.

Maximát vettem még néha, kicsit alacsonyabb minőség mint a M.C. de még bevállalható.

A Glamour, a Cosmó és a Joy sztem eléggé agyatlan, szenny újságírói szempontból.

2014. szept. 25. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!