Mi a véleményetek rólam de őszintén? Irjatok le mindt amit gondoltok rólam, jót is rosszat is! És pontozzatok 1-10-ig. Plííííz. Azt is írjd (irjátok) meg, lécci hogy hány éves vagy, és hogy fiu, vagy lány vagy!
2010. jan. 20. 20:57
22/38 anonim válasza:
Pár év múlva szerintem jó csajszi leszel! :) Aranyosnak tűnsz, adottságod meg van! Pár év alatt még sokat fogsz változni, nőcisebb leszel meg minden! Nincs veled semmi gond! :)
10-ből 7/8-ra értékellek
19/L
23/38 anonim válasza:
Nekem a stílusod nem tetszik...de az nagyon nem..
AM.ÁTLAGOS 10/4
24/38 anonim válasza:
Teljesen átlagos vagy. Nekem túl átlagos. Semmi nincs, ami megfogna benned. Nem vagy csúnya, de szép sem. Amúgy aranyos csajszi lehetsz. 10/5
26/38 anonim válasza:
persze mert aki nem elégedett magával az egész nap fotózgatja önmagát és feltöltögeti publik oldalakra. így van minden önbizalom hiányos ezt csinálja :D:D
27/38 anonim válasza:
Átlagos vagy,se szép se csúnya.
18/l
28/38 anonim válasza:
Simán jó nő lesz belőled, csak még fiatal vagy. Így nem is pontozlak. 21/F
29/38 anonim válasza:
Némelyik képen kinézel 13nak a másikon 16nak a harmadikon meg 20nak :D Tök érdekes.
Amúgy szerintem sem vagy csúnya, átlagosan nézel ki a szó nem pejoratív értelmében.
lány vagyok és 20.
30/38 anonim válasza:
egy merő uncsi átlag, vagyis 4vagy 5 pont
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!