Mi a véleményetek rólam de őszintén? Irjatok le mindt amit gondoltok rólam, jót is rosszat is! És pontozzatok 1-10-ig. Plííííz. Azt is írjd (irjátok) meg, lécci hogy hány éves vagy, és hogy fiu, vagy lány vagy!
szerintem olyan 6-7 vagy 10-ből de ezeknek a pontozásoknak semmi értelme mert ez relatív hogy kinek mi tetszik, valakinek úgyis te leszel a 10es;)
amugy meg semmi gond nincs a külsőddel, kis vékony csinos vagy
17L
Akkor még változni fogsz. Mindegyik képen te vagy? A sötétebb hajjal 5, a világossal 3 :)
19/F
mindegyik képen én vagyok.
(most rövid hajam van.)
Hogy mi a véleményem?
Először is, tanulj meg helyesen írni!
Másodszor, legközelebb olyan képeket készíts, amin rendesen látható vagy és nemcsak egy elmosódott pacából áll a kép!
Harmadszor, nekem egy kicsit egoistának tűnsz, bár ez lehet, hogy csak látszat, és különben meg egy tök jófej csaj vagy...ezért nem jó/nem lehet képek alapján megítélni valakit!
18L
szerintem aranyos, bejössz :)
8-9.
15/F
én egoista?
pont azér töltöttem fel ide képeket képzeld el mert nem vagyok elégedett maggammal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!