Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hord minden ember...

Miért hord minden ember farmernadrágot?

Figyelt kérdés
Akár nő, akár férfi, kortól függetlenül szinte mindenki farmert hord és még én is xD De miért?
2014. szept. 23. 20:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Farmer örök divat, ugyan úgy, mint a bőr.
2014. szept. 23. 20:13
 2/12 anonim válasza:

Azért nem mindenki, például a szüleim nem hordanak.

Egyébként egy univerzális viselet, eléggé elterjedt.

2014. szept. 23. 20:13
 3/12 anonim válasza:
én pl. nem szeretem a klasszikus farmert, általában szövetnadrágot hordok. Nekem pl. az furcsa, hogy nagyon sokan mindig sportcipőt hordanak, pedig szeretem utcai viselethez elég otrombán néz ki.
2014. szept. 23. 20:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Mert szinte csak az kapható mindenhol. Én utálom a farmert, bármilyet veszek kényelmetlen nekem, de nagyon ritka hogy másfajta nadrágból találok olyat ami tetszik.
2014. szept. 23. 21:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert kényelmes,jól szellőzik,nem tapad rád mint a kinai szövetnadrágok!
2014. szept. 23. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:

#3 én futócipőt hordok mindig, egyrészt a talpa miatt meg mert amúgy is sportoló vagyok + az öltözködésemhez normális cipőben szerintem furán néznék ki.

Én szinte amúgy sose hordok farmert.

2014. szept. 24. 01:24
 7/12 The answer ***** válasza:
0%
Mert semmi egyéni ízlésük és stílusuk nincs, az emberek nagy része primitív konformista. Soha nem volt klasszikus kék farmerem és nem is lesz.
2014. szept. 24. 01:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Én már vagy 2-3 éve egyáltalán nem hordok farmert :D
2014. szept. 24. 05:25
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
miért baj ez? alap darab, mert mindenhez fellehet venni, kényelmes, általában előnyös. Mégsem cicagatya, és nem kisestélyi. Meg, mert ez kapható mindenhol. Mondjuk én farmert és jeggings-t is szoktam hordani. (itthon, melegítő, leggings)
2014. szept. 24. 10:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Kényelmes, jól kombinálható más darabokkal, praktikus, egyszerű, mindenkinek jól áll, ha megtalálja a jó fazont. Örök darab. Csóró rétegnél, mint ahova én is tartozom egy-két farmer kitölti a ruhatárat a hétköznapokra, más nem is muszáj mellé.
2014. szept. 24. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!