Miért hord minden ember farmernadrágot?
Figyelt kérdés
Akár nő, akár férfi, kortól függetlenül szinte mindenki farmert hord és még én is xD De miért?2014. szept. 23. 20:06
1/12 anonim válasza:
Farmer örök divat, ugyan úgy, mint a bőr.
2/12 anonim válasza:
Azért nem mindenki, például a szüleim nem hordanak.
Egyébként egy univerzális viselet, eléggé elterjedt.
3/12 anonim válasza:
én pl. nem szeretem a klasszikus farmert, általában szövetnadrágot hordok. Nekem pl. az furcsa, hogy nagyon sokan mindig sportcipőt hordanak, pedig szeretem utcai viselethez elég otrombán néz ki.
4/12 anonim válasza:
Mert szinte csak az kapható mindenhol. Én utálom a farmert, bármilyet veszek kényelmetlen nekem, de nagyon ritka hogy másfajta nadrágból találok olyat ami tetszik.
5/12 anonim válasza:
Mert kényelmes,jól szellőzik,nem tapad rád mint a kinai szövetnadrágok!
6/12 anonim válasza:
#3 én futócipőt hordok mindig, egyrészt a talpa miatt meg mert amúgy is sportoló vagyok + az öltözködésemhez normális cipőben szerintem furán néznék ki.
Én szinte amúgy sose hordok farmert.
7/12 The answer válasza:
Mert semmi egyéni ízlésük és stílusuk nincs, az emberek nagy része primitív konformista. Soha nem volt klasszikus kék farmerem és nem is lesz.
8/12 anonim válasza:
Én már vagy 2-3 éve egyáltalán nem hordok farmert :D
9/12 anonim válasza:
miért baj ez? alap darab, mert mindenhez fellehet venni, kényelmes, általában előnyös. Mégsem cicagatya, és nem kisestélyi. Meg, mert ez kapható mindenhol. Mondjuk én farmert és jeggings-t is szoktam hordani. (itthon, melegítő, leggings)
10/12 anonim válasza:
Kényelmes, jól kombinálható más darabokkal, praktikus, egyszerű, mindenkinek jól áll, ha megtalálja a jó fazont. Örök darab. Csóró rétegnél, mint ahova én is tartozom egy-két farmer kitölti a ruhatárat a hétköznapokra, más nem is muszáj mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!