Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől "szakadhat" ki a szemöld...

Mitől "szakadhat" ki a szemöldök piercing?

Figyelt kérdés
1 éve szúrták nyár elején, semmi gond nem volt vele. Nagyjából 2 hónapja kezdett fájni, de sokat is piszkáltam akkoriban, szóval kb 3 hete hozzá se nyúltam. Nem is láttam semmi extrát, de ma délelőtt már alig fogta valami, most este pedig simán ki is tudtam szedni! Ez mitől lehet?

2014. szept. 21. 20:30
 1/1 anonim válasza:
A piercig mivel egy idegen test,a szervezeted megpróbál tõle megszabadulni. Olyan mint amikor egy szálka megy a bõröd alá és egy idõ után az magától is kijön. Egy szemöldök pc pedig közelebb van a bõr felszínéhez,amitõl ez pedig könnyebben megtörténhet. És szerintem pedig valóban az irritációval "hívtad fel" a szervezeted a piercingre,ezért most történt
2015. márc. 7. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!