A Deichmann-ba vagy a CCC-be érdemes cipőt venni?
Figyelt kérdés
Mindkettőben láttam olyat, ami tetszik, azt tudom, h a Deichmann-ba 2 év garanciát adnak rá, bár nem a legjobb minőségűek a cipők. A CCC-be mennyi garanciát adnak, és milyen minőségűek a cipők?2014. szept. 13. 09:47
1/10 anonim válasza:
Nekem eddig a Deichmann bevált!
Deichmann!
2/10 anonim válasza:
Nekem a Deichmannos cipők mindig is jók voltak.
Bírják sokáig. Én minjdig ott veszek. A CCC-t nem annyira tudom már voltam de sosem vettem cipőt. Nem annyira tetszik.
De a Deichmann tutira jó
4/10 anonim válasza:
A Deichmann-ban különböző márkák vannak (ért.szerűen a minőségük is eltér) CCC-ben egyszer voltam, ott nagyon különböző árak vannak.. de szerintem ott is ugyan az a helyzet minőségi szempontból.
Az meg, hogy mire mennyi garancia van, meg meg tudod nézni szerintem bárhol.
5/10 anonim válasza:
CCC-s cipőim mind szétmentek egy vászoncipő kivételével...mert azt kinőttem.
Deichmann mindenképp.
6/10 anonim válasza:
Deichmann cipőim már 2 hónap után lestrapáltnak néznek ki, elkopik a talpuk is. A CCC-s meg másfél év után is viselhető még. Mindenesetre egyik sem a jó minőségéről híres, kb egy szinten vannak. Ha normális, tartós cipőt akarsz nem ilyen helyen vásárolsz. Ja és a garanciáról annyit, hogy hiába viszed vissza hogy 1 hónap alatt lekopott a fél talpa, mert ráfogják hogy a te hibád, nem rájuk tartozik. Vagy szétmegy a ragasztás, az is a te hibád szerintük.
7/10 anonim válasza:
Deichmann-ből vesszük a legtöbbet, CCC-ből is, de ott nincsenek annyira szépek.
8/10 anonim válasza:
Én mindegyikben szoktam cipőt venni, meg vagyok velük elégedve.
9/10 anonim válasza:
Én a CCC-t szeretem, ott is a Lasocki márkát, ami elég drága, de nagyon sokáig bírja. Nekem 6 hónap garanciát adtak, de meg is kérdezheted hogy adnak-e.
10/10 anonim válasza:
Én most vettem cipőt, a garancia fél év. Honnan vetted a 2 évet? Egyébként tele van kínai gyártmányúval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!