Mit tegyek? Szerintetek is ciki?
A melleimről van szo, olyan lőttyedtek, nincs tartásuk, egyik egy mérettel kisebb. szégyenlek még tornaora elott is melltartora vetközni a lányok elott, nem is beszélve a pasimrol.
Mit tegyek hogy legyen tartása, ne legyen ugy lefittyenve.
17L
szerintem meg a pasid most tett fel egy olyan kérdést,hogy "szerintetek ciki a 15/4-es farok?"...
neki erre mit válaszolnál?
17 évesen nem igazán csinálnak ilyett,mivel még fejlődsz
menj el uszodába,strandra...nézd meg a lányokat,legtöbbnek lóg,vagy felemás...és?
nekem annyira kicsi a mellem,hogy melltartot is disznek hordok nagyjából,párom mégis ugy szeret ahogy vagyok...kis mellemet kompenzálja a szép arcom,meg a formás hátsom...bár ő állitja,hogy a belsőmbe akkoris beleszeretett volna,ha 3 mellem van,meg 4 lábam:D
második válaszoló voltam,tettem fel egy kérdést...mit válaszolnál neki?
még fejlődsz, várd ki a végét.
ha a szilikon mellett döntesz, tudnod kell, h a nem egyforma melleket általában úgy oldják meg h vagy a másikból vesznek ki, vagy az egyiket növelik. aztírtad kicsik, akkor nemvalószínű h aztfogod választani h kivegyenek a másikból úgyhogy marad a szilikon,. de azmeg ronda főleg fiatalon. úgyogy sztem próbáld elfogadni inkább.
Még bőven nőni fog - akkor is, mikor majd gyereked lesz, meg akkor is, ha majd elhízol.
Addig pedig ajánlom a mellizom erősítést: az nagyon szépen kiemeli, és feszesebb lesz tőle.
Azt pedig, hogy a fiúdnak mennyire tetszik, bízd csak rá. Meg fogja mondani, ne félj - neked csak annyi a dolgod, hogy ne szidjad magad előtte, mert az nagyon lelombozó.
Egyébként ma olvastam az Indexen valami olyat, hogy a kis mellhez nem jó a mély dekoltázs, hanem pl. aszimmetrikus ruhát kell felvenni. A modellek tényleg jól néztek ki benne, szabad szemmel alig látható mellekkel is.
második válaszolonak
azt irnám hogy szerintem az nem ciki mert az átlagba benne van, és hogy nem az a lényeg hogy mekkora, hanem hogy használni tudja
köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam
akkor meg neked miért ciki az olyan mell,ami átlagos? nagy átlagnak kicsi is,lóg is,és nem is egyforma...
akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!