A gyanta erősebb, vastagabb szőrrel nem bír? Technika
kérdése?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok és szeretném gyantázni a lábam. Nem célom a simaság, csak hátha hosszabb távon ritkulna az alapállapotban hosszú, fekete, vastag és rengeteg göndör szőr. 5mm-től centi hosszúságú szőrrel valamint többféle gyantával próbálkoztam, de nem szedi le egyik sem maradéktalanul. Kipróbáltam a patronos gyantát is, teljesen folyékony volt, az utasítást követve csináltam mindent, de mégis rengeteg szőrszál a helyén maradt. Ha lenne pénzem, kozmetikushoz mennék.
Annyira erős a szőr, hogy borotvával sem bírom leszedni, vagy három borotva kellene az egész lábamra, pár húzás és elmegy az éle. Egyedül hajnyírógéppel tudom karbantartani, utálom a sok szőrt.
A gyanta mindenféle szőrre jó, csak megfelelőt kell választani... pl alveola hintőporos patronja nekem jól bevált, férfi szőrre is jó volt. De az Alveola cukorpasztája is jó, csak nehezebb használni. Ezen kívül ami egyszerűbb és jó lehet, az epilátor. Valami jófajta Braun Silk Epil.
2014. szept. 10. 19:11
2/5 anonim válasza:
van olyan gyanta ami férfiaknak való, bár az hideggyanta de egy próbát megér.(tescoban láttam múltkor)
vagy kifejezetten gyantapatron ami olyan szrkés fekete színű
Megnézed hány mm maxnál ajánlják gyantát-->hajnyírógéppel lenyírod annyira, majd gyanta
2014. szept. 10. 19:24
4/5 anonim válasza:
Én is gyantázom a lábam (is). Nekem sem szed ki minden szőrt, ha van pár rövidebb szőr, azt otthagyja. Ezért gyantázás után még át szoktam menni rajta epilátorral is, így teljesen sima lesz. :)
2014. szept. 10. 21:48
5/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de a vastag erős szőr aligha fog ritkulni,esetleg nagyon sokára. Én gyantáztattam a mellkasom de amikor abbahagytam,mert úgy tűnt ritkább lett,a szőr,de egy hónap után újra előbújtak az eltűntnek hitt szőrszálak és ugyanolyan sűrű szőr lett rajtam mint volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!