15 evesen 162 centi magasan vekony lanynak 80c mell nagyon nagy?
Figyelt kérdés
annyira kellemetlenuk erzem magam miatta mindig
elore is koszonom a valaszokat
2014. szept. 10. 10:51
11/17 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nagy melleid vannak, nincs is csodálatosabb, gyönyörűbb a természetes, nagy melleknél. A cikizők közül a lányok meg irigyek, a fiúknak pedig tetszel, csak ilyen hülye módon fejezik ki.
F/24
12/17 anonim válasza:
Ja és ha igazán szerencsés vagy még nőni is fog.
13/17 anonim válasza:
én nem tudom így elképzelni... küldj egy képet, aztán adok róla véleményt... és tudod, okosban is megtudnád oldani, pl: arc nem látszik, háttér kitakarva, stb
14/17 anonim válasza:
11: Nem cikizte senki, az talán nem féltékenység, hogy ha valóban olyan vékony, akkor valszeg $zar a méret, mert 70-75D vagy netán E kell. A C kosár teljesen átlag, a 80 pedig egy M/L méretű testre utal. Le kéne azt mérni normálisan.
15/17 A kérdező kommentje:
persze, mondjatok mar meg, hogy nem vagy olyan vekony, csak tudom:) egy deka plusz nincs rajtam, higyjetek mar el, 52 kilo vagyok es tudok olvasni, ekkora a meret, boltba is jarok, mondtak is hogy jo a meret. koszonom az ertelmes valaszokat!:)
2014. szept. 15. 16:51
16/17 anonim válasza:
Hú b+, akkor jó széles hátad van. Ami nem olyan nagy baj, de én nem büszkélkednék vele, a vékony alkatodhoz aránytalan, nem túl nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!