15 evesen 162 centi magasan vekony lanynak 80c mell nagyon nagy?
annyira kellemetlenuk erzem magam miatta mindig
elore is koszonom a valaszokat
en sulyra ertettem hogy nagyon vekony vagyok, utolso.:)
minek kep??? 80c, talan egy kicsivel nagyobb ennyi. nem kamu, aki nem hiszi nem tudok vele mit kezdeni, de egy ilyen oldalra kepet azert nem raknek, privatban sem
Elég nehéz megítélni, főleg, hogy valószínűleg fogalmad sincs a melltartóméretedről. 162 centis magassággal 80 centis hátkörmérettel nem lehetsz annyira vékony. Ebből kiindulva lehet már a kosárméret sem passzol.
Lehet inkább azzal van a gond, elég hülyén tud kinézni, amikor nem jó méretet hord egy lány, és ahelyett, hogy előnyére formálná az adottságait, hátrányt kreál belőlük.
Nem hiszem, hogy rettenetesen nagy méreteid lennének, vagy ha mégis, kit érdekel? Ne szilikon, nem tehetsz róla, a kortársaid még éretlen kis hülyék, de majd felnőnek egyszer.
Viszont jó lenne, ha elmennél egy olyan fehérnemű szaküzletbe, ahol az eladók hozzáértők és segítenének megfelelő melltartót találni neked.
Rendszeresen sportolok és nekem is 80-as kell, csak a kosárméret nagyobb, ha a legkisebb kapcson van akkor ez a körméret sem nagy.
Amúgy a C kosaras mell is inkább átlagos.
Kérdező, attól, hogy nem fogtad fel a válaszom lényegét, másnak sikerült
Lásd 14:43as válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!