Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 evesen 162 centi magasan...

15 evesen 162 centi magasan vekony lanynak 80c mell nagyon nagy?

Figyelt kérdés

annyira kellemetlenuk erzem magam miatta mindig

elore is koszonom a valaszokat

2014. szept. 10. 10:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem is akkora volt 15 évesen, és nem számított nagynak, csak átlagosnak... de azóta fogytam és kisebb lett sokkal.
2014. szept. 10. 11:00
 2/17 A kérdező kommentje:
de pont ezaz, kisebbet szeretnek, de mar nem tudok hova fogyni. sportolok is..
2014. szept. 10. 11:38
 3/17 anonim ***** válasza:
Kép esetleg ..persz arc nélkul ??
2014. szept. 10. 11:47
 4/17 anonim válasza:
Teljesen jó méret. Örülj hogy van. :)
2014. szept. 10. 11:55
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
80as mell alatti méret az vékony? Jó tudni... nekem is akkora, 165 cm 65 kilósan, és nem vagyok körte alkat sem.... Na mind1...
2014. szept. 10. 12:38
 6/17 A kérdező kommentje:

en sulyra ertettem hogy nagyon vekony vagyok, utolso.:)

minek kep??? 80c, talan egy kicsivel nagyobb ennyi. nem kamu, aki nem hiszi nem tudok vele mit kezdeni, de egy ilyen oldalra kepet azert nem raknek, privatban sem

2014. szept. 10. 13:49
 7/17 A kérdező kommentje:
es ez a bajom vele, hogy folyton cikiznek miatta osztalytarsaim, es ha valaki vekony akkor teljesen masmilyen es mashogy latszik rajta, mint egy olyanon, akin van valamennyi plusz kilo...
2014. szept. 10. 13:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Elég nehéz megítélni, főleg, hogy valószínűleg fogalmad sincs a melltartóméretedről. 162 centis magassággal 80 centis hátkörmérettel nem lehetsz annyira vékony. Ebből kiindulva lehet már a kosárméret sem passzol.

Lehet inkább azzal van a gond, elég hülyén tud kinézni, amikor nem jó méretet hord egy lány, és ahelyett, hogy előnyére formálná az adottságait, hátrányt kreál belőlük.

Nem hiszem, hogy rettenetesen nagy méreteid lennének, vagy ha mégis, kit érdekel? Ne szilikon, nem tehetsz róla, a kortársaid még éretlen kis hülyék, de majd felnőnek egyszer.

Viszont jó lenne, ha elmennél egy olyan fehérnemű szaküzletbe, ahol az eladók hozzáértők és segítenének megfelelő melltartót találni neked.

2014. szept. 10. 14:43
 9/17 anonim ***** válasza:

Rendszeresen sportolok és nekem is 80-as kell, csak a kosárméret nagyobb, ha a legkisebb kapcson van akkor ez a körméret sem nagy.

Amúgy a C kosaras mell is inkább átlagos.

2014. szept. 10. 15:26
 10/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, attól, hogy nem fogtad fel a válaszom lényegét, másnak sikerült

Lásd 14:43as válasz.

2014. szept. 10. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!