Az baj ha felülről szedem a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Még sose voltam kozmetikusnál (15/L) mert anyukám nem engedte és elég dús a szemöldököm ezért nekiestem otthon.(nem kellett volna :S ) Akkor még nem tudtam hogy is kell kiszedni ezért én felülről szedtem ki viszont később rájöttem hogy minden ismerősömnek alulról van (tehát a szemöldöke alatt) nem is egyforma a képe szemöldököm...és most tán anyukám befog jelenteni,de szerintem elég gáz lesz a kozmetikusnak majd rendbe tenni,hogy egyforma legyen...Mit csináljak???:S:S2010. jan. 18. 17:39
11/23 A kérdező kommentje:
hahóó.már elrontottam.:S Visszanöveszthetem még???vagy totál elrontottam?
2010. jan. 18. 18:05
12/23 anonim válasza:
visszanő az, ne ess kétségbe. kb 1-2 hónap attóülfügg milyen gyorsan nő, és visszakapod az eredeti szemöldököd.
13/23 anonim válasza:
Jól van na. Szedd le a fejem! :S Lehet elrontodtad,sőt. Ha nagyon sokat szedtél ki belőle,lehet vissza se nő 1-2 helyen. És ez bizony nem vicc.
14/23 A kérdező kommentje:
na most kinek higgyek? :D hát elég gyorsan vissza szokott nőlni.:/ de remélem azért kitudja igazítani a kozmetikus!
2010. jan. 18. 18:15
15/23 anonim válasza:
Majd a kozmetikus megmondja! :)
16/23 anonim válasza:
Igaz kicsit csúnya lesz, de hagy hogy kinőljön, ne gyulj hozzá, és mejnj el utána titokban kozmetikushoz :)
De amikor el kezd kinőni tényleg csunya lesz, de bírd ki és ne szedegess bele .:) még rendbe tudod hozni ;)
17/23 A kérdező kommentje:
hát.ami legelőször volt(kiszedetlenül) attól csúnyább nem lehet :DD
2010. jan. 18. 18:35
18/23 anonim válasza:
Menj el titokba kozmetikushoz. Kb 10 per, és saját pénzből is megoldhatod, aztán szedheted magadnak is.
ha meglátja hogy ki van szedve, nem tud már mit tenni. :D
19/23 anonim válasza:
én az egészet kiszedtem, ahogy van : D az ember sokkal szebb szerintem nélküle : DDD
20/23 A kérdező kommentje:
de én nem akarom az egészet kiszedni :D:D
2010. jan. 20. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!