Az baj ha felülről szedem a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Még sose voltam kozmetikusnál (15/L) mert anyukám nem engedte és elég dús a szemöldököm ezért nekiestem otthon.(nem kellett volna :S ) Akkor még nem tudtam hogy is kell kiszedni ezért én felülről szedtem ki viszont később rájöttem hogy minden ismerősömnek alulról van (tehát a szemöldöke alatt) nem is egyforma a képe szemöldököm...és most tán anyukám befog jelenteni,de szerintem elég gáz lesz a kozmetikusnak majd rendbe tenni,hogy egyforma legyen...Mit csináljak???:S:S2010. jan. 18. 17:39
1/23 anonim válasza:
ne nyúlj hozzá! majd a kozmetikus rendbehozza valahogy. ha sikerül...
2/23 anonim válasza:
Mostmár ne ronts a helyzeten, anyukád nem tudja kiszedni? Nekem is mindig anyum csinálja és szép lesz. Felülről meg alulról is szokott szedni belőle.
3/23 anonim válasza:
hát elöször is nemtudom miért ilyen az anyukád!! másodszor pedig már ne nyulj hozzá és mindenképpen menj el kozmetikushoz hátha rendbe tudja rakni aztán utána alulról szedd magadnak aztán majd belejösz! ;)
4/23 A kérdező kommentje:
nem,ő is kozmetikushoz máj.De ha felülről meg alulról is szed akkor mért baj,hogy nekem felülről van? meg vissza is növeszthetem,nem?
2010. jan. 18. 17:46
5/23 A kérdező kommentje:
*kozmetikushoz jár
2010. jan. 18. 17:47
6/23 A kérdező kommentje:
Anyukám eléggé le van maradva a korral és úgy gondolta még hamar lenne...
2010. jan. 18. 17:48
7/23 anonim válasza:
felülről nem szabad! ott meg kell lenni a szemöldök természetes ívének!
9/23 A kérdező kommentje:
az utolsónak köszi szépen.luzer.-.-"
2010. jan. 18. 17:56
10/23 anonim válasza:
Jobb ha először elmész egy kozmetikushoz. Ő ért hozzá,rendesen az arc és szemformádhoz viszonyítva kiszedi. Nem szabad egyből nekiesni,mert elronthatod és azt már nehéz lesz kijavítani. Utána már ellesed a fortélyát és menni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!