Pattanások az arcomon mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tele van az arcom pattanásokkal és fekete pontocskákkal. Mit tegyek? Használjak krémet? Ha igen akkor mit? Segitséééég!2014. szept. 6. 22:49
1/2 anonim válasza:
használj arcradírt, tonikot, arckrémet. ha zsíros is a bőröd akkor javaslom a teafa tartalmú szereket mert azok nagyon jók.
2/2 anonim válasza:
Én most a saját tapasztalomat írom le Neked....
kb. 2 hónappal ezelőtt gyalázat volt, ahogy kinéztem... pati itt,pati ott... Tükörbe is alig néztem stb. De! Egyik nap megláttam a reklámba a Garniertől a pure 3in 1-et.. Amióta használom, sorra tűntek el a pattanásaim, mára már nincs kint egy se, se miteszer,se pattanás, és szép,matt az arcom :DD 1490 volt,ha jól emlékszem..de megérte!! minden nap használom, és teljesen megvagyok vele elégedve! :DDpróbáld ki te is,hátha! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!