Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pattanások az arcomon mit tegyek?

Pattanások az arcomon mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tele van az arcom pattanásokkal és fekete pontocskákkal. Mit tegyek? Használjak krémet? Ha igen akkor mit? Segitséééég!

2014. szept. 6. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
használj arcradírt, tonikot, arckrémet. ha zsíros is a bőröd akkor javaslom a teafa tartalmú szereket mert azok nagyon jók.
2014. szept. 6. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Én most a saját tapasztalomat írom le Neked....

kb. 2 hónappal ezelőtt gyalázat volt, ahogy kinéztem... pati itt,pati ott... Tükörbe is alig néztem stb. De! Egyik nap megláttam a reklámba a Garniertől a pure 3in 1-et.. Amióta használom, sorra tűntek el a pattanásaim, mára már nincs kint egy se, se miteszer,se pattanás, és szép,matt az arcom :DD 1490 volt,ha jól emlékszem..de megérte!! minden nap használom, és teljesen megvagyok vele elégedve! :DDpróbáld ki te is,hátha! :)

2014. szept. 14. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!