Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Varas pattanások az arcomon!...

Varas pattanások az arcomon! Gyorsan kellene eltüntetnem őket, de hogyan?

Figyelt kérdés

Barbár módon nyomtam ki a pattanásaim (3) és most varas... alapozóval/korrektorral nem lehet befedni... mit tehetnék? Ha leszedem a varat, vérzik. Nem tudom, sikerült-e rendesen kinyomnom. Volt már ilyen eset, akkor sem tudtam, mit tegyek, csak sok sok hét után elmúlt... de most gyorsabb megoldás kellene!

Tudom, miattam lett ilyen, nem tudom, miért nem tanultam a hibámból és nyomtam ki szépen őket...

Ne haragudjatok, ha esetleg gusztustalan lett volna a leírásom!

Válaszaitokat előre is nahyon-nagyon megköszönöm!!!

2014. jún. 14. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyorsan nem fog elmúlni mivel ezek sebek és a gyógyulási idő több nap vagy hét is lehet. Aloe vera géllel vagy hasonlókkal kend be és ne piszkáld semmiképp.
2014. jún. 14. 11:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Aloe verás arckrém esetleg neogranormon?

Köszönöm!!

2014. jún. 14. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
én ilyenkor aloe vera növényt szoktam rá kenni és nekem nagyon sokat segít rajta és mondhatni egész gyorsan ( 1-2 órát hagyom rajta) és utána már szebb :)
2014. jún. 14. 11:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Erre sajnos nincs lehetőségem, de azért neked is köszönöm! :)
2014. jún. 14. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Kamilla teával most át néhányszor.Gyorsítja a gyógyulást.
2014. jún. 14. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!