Műkörmös szakma a Crystal Nails-nél?
Nagyon jó szakma, ha van anyagi támogatásod, amíg termelni nem tudsz. Sok százezret bele kell tenni, mire profitod is lesz a dologból. Az alapképzes jó a cn-nél, én is ott végeztem, de ha nem jársz továbbképzésre, nem követed az újdonságokat, akkor nem leszel sikeres. Ha asztalt bérelsz egy szalonban, legalább havi 100 ezres kiadásod lesz, ami csak a bérleti díj, a járulék és az anyagköltség.
Egy stabil vendégkör kiépítése legalább egy év.
Lebeszélni nem akarlak, ezek csak a tények. A csoportból, akikkel együtt végeztem (kb 40 fő) mára csak kb 10-en körmözünk. Volt, aki a vizsga után két nappal vállalkozóként szalonba ült...két hónap után feladta, és eladta az összes cuccát. Ő azt hitte, hogy azonnal dől majd a pénz, és rogyásig lesz vendéggel. Pedig nagyon ügyes volt...de a lányát etetni kellett valamiből.
Én is a CN-nél végeztem és csak ajánlani tudom.
Nagyon elégedett voltam, tényleg odafigyeltek rám is. Sokat kell tanulni, de ez éppen azért jó, hogy ne üres fejjel kerülj egy szalonba. Van egy barátnőm, aki nem ott végezte el a tanfolyamot, és hát...jóval kevesebbet tud. Nem mondom, hogy tehetségtelen, de olyan alap dolgokat szokott megkérdezni tőlem, amire én kapásból tudom a választ. És ezt annak köszönhetem, hogy alaposan megtanítottak minden apróságot. Emellett persze továbbképzésekre is járok, de oda is kell egy jó alapképzés, hogy mindent megérts.
Lényeg a lényeg, csak ajánlani tudom a CN oktatását. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!