Mi a "műkörmös-szakma" előnye, hátránya? Gondolkodom ezen, nézegettem videokat, de amolyan semleges a hozzáállásom.
Nálam sajna elég sok szakma nem jönne be, a szellemi munkáról lemondtam, mert nincs olyan amit végenzi tudnék, semmi olyan képességem, nyelvérézkem, matekhoz hülye vagyok, meg már 27 vagyok, nem most fogok nekivágni pl. a pszichológiának. Szakmában gondolkodom,eddig a műkörmös az amit még el tudnék képzelni. De ahogy elnézem a videokat, hát, egy köröm elkészítése is elég macerásnak tűnik, én egybe belefáradnék,és még tizet...:S pfff....megh egyforma is legyen...hát, nemtudom.
Annyi a vonzódásom, h imádok gyönyörködni az ilyne szépen megcsinált körmökben. Ismertek olyat aki elvégezte a tanfolyamot, vagy pl. belekezdett és abbahagyta mert esetleg nem ment neki, nem állt kézre a dolog?
ez egy nagyon szép szakma, ha van kitartásod a gyakorláshoz. Mert rossz körmösből rengeteg van. A tanfolyamot végzettek kb 10%-a marad meg a szakmában.
És amint mondtam, kitartás, szorgalom, precizitás, és sok pénz kell hozzá. Ha bejön, szerelem lesz, ha nem abbahagyja az ember. Egy jó körmös viszont jól is keres.
A videókat kb el is lehet felejteni.
A gyakorlás pedig élő modellen van, oktatók felügyeletével. És igen, sok anyag elpocsékolódik addig, amíg valaki elkérhet érte pénz. Ezért írtam, hogy sok pénz kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!