Mit tegyek, hogy ne tűnnyek falusinak?
Figyelt kérdés
Oszt.társaim aszt monták nagyon látszódik rajtam hogy falusi vagyok. Szeretnék olyan lenni mint ők, divatos és menő csaj, de nem tudom hogyan csinájam. Mitöl vagyok én falusi tulképp?2008. aug. 7. 19:55
11/11 anonim válasza:
Változtass a beszédkétségeiden , menj fodrászhoz esetleg kezeld le az arcod. Figyeld meg hogy ők hogyan viselkednek mit hordan és mit csinálnak . Ne utánozd le őket mert az már gáz. Csak próbálj velük egy kicsit is összhangban lenni.Próbálj meg menő cuccokban járkálni tölts velük sok időt de ne használd ki őket hanem azért legyél velük mert bírod őket. De mindenesetre minnél közelebb kerültök egymáshoz annál jobban tisztelni fog mindenki főleg a " barátnőid ".Remélem sikerülni fog a " nagy átalakulás "
egyébként nem mindegy hogy ír a lényeg hogy értsük egyébként mások is szoktak ilyesformán írni nem kell lehurrogni az írásáér ( le lehet pontozni ha nem tetszik)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!