Mit tegyek, hogy ne tűnnyek falusinak?
Nyugodtan legyél falusi, ha egyszer az vagy. Nincs abban önmagában semmi szégyellnivaló. Van egy csomó dolog, amiben a falusiak jobbak: egymással törődés, természetismeret, közösségi szellem, stb.
Persze vannak olyan hibák is, amik a falusiakra általában inkább jellemzőek, mint a városiakra, pl. egymás dolgába beavatkozás, stb. De az ilyenekről le lehet szokni anélkül, hogy az ember feladná a falusi voltát.
Ne szégyelld, legyél bátran az, ami vagy, és ne vegyél fel olyan maszkokat, amik idegenek a számodra, azért, mert valakik szerint "menőbb".
Kedvességre, szeretetre, természetességre, józanságra, másokkal szembeni segítőkészrégre, ilyenekre törekedj amelett, hogy falusi maradsz, ha egyszer az vagy. Aki téged szeret, úgyis fog szeretni.
Nem tudom te hogy öltözködsz, de egyszerűen vegyél menő ruhákat ha az tetszik neked. Vagy menj el fodrászhoz, hogy valami divatos frizurát varázsoljon neked.
Aztán lehet még gond a beszéddel is, ami sok városit zavar, azon is lehet változtatni ha odafigyelsz rá.
De az sem ártana ha írni megtanulnál...
és miért zavar, hogy "falusi" vagy?
nem kell mindig a "menők" után menni. nem a divatos cuccok tesznek valakit valakivé - az osztálytársaiddal meg ne törődj.
ja- tényleg gyakorolhatnád egy kicsit a helyesírást, mert az "aSZt", meg a "tűNNYek" sokkal inkább zavaró, mint a "falusiasság"
Szerintem ne akarj más lenni, mint aki vagy. Nem kell mindenáron a városi libákat utánozni, saját tapasztalatom. Én is falusi vagyok eredendően, engem is lenéztek az osztálytársaim. Engem viszont nagyon nem érdekelt, sőt, büszke voltam rá, hogy nem csak egy vagyok a sok hülye plázacica közül. Merthogy az, hogy mi a "menő", nem a ruházkodás vagy a viselkedés határozza meg, hanem az intelligencia. Az intelligens ember átlát a külsőségeken, legalábbis általában.
Egyébként - nem bántásként mondom - tényleg megtanulhatnál helyesen írni, ez pl. egy nagyon menő dolog minden korban.
Ebben a korban (gondolom, nem vagytok túl idősek), sok lánynak a külsőség számít. Főleg manapság, amikor sok lány szerintem túl sokat is megmutat magából. Ne akarj hozzájuk hasonlítani! Én is sokszor vágytam arra ennyi idősen, hogy a "menő" csajok közé tartozzam, de én sem öltözködtem, táncoltam, beszéltem úgy, ahogy ők. De azért voltak barátaim, akik tovább láttak a külsőségeken. Így visszagondolva nem is baj, hogy nem voltam közéjük való.
Ha egyébként alapszinten ápolt vagy, foglalkozol a hajaddal, körmöddel, ruháid tiszták (azért próbálj meg egymáshoz illő ruhadarabokat viselni), akkor veled nincs semmi baj, csak velük!!!!
hát igen...a helyesírás...
am meg ne nézz fel másokra! csak azért menők, mert te annak tartod őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!