Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki akarom lövetni a fülem, de?

Ki akarom lövetni a fülem, de?

Figyelt kérdés
Már ki volt lőve egyszer mind2 , de most úgy szeretném hogy a jobb oldaliba + még 2.. az úgy nem gáz hogy csak az egyik van többször?
2014. aug. 28. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem sokáig volt úgy, hogy az egyik fülembe 3 ékszer volt, míg a másikba csak 1. Egyik osztálytársamnak is úgy van, hogy az egyikbe több van, mint a másikba.

Az a lényeg, hogy neked tetszen ;)

2014. aug. 28. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Ha neked tetszik, akkor csináld úgy. Sokmindenkinek van úgy. :)
2014. aug. 28. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem az sokkal trendibb mintha mindegyikbe 3 van.:) nekem a jobb oldaliba 3 van a bal oldaliba meg 2,amúgy én szúrtam őket.14L:)
2014. aug. 28. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz szerintem. Nekem a jobb oldaliba 7 van a balba 1, de tervezek még + kettõt vagy hármat.

Meg én eddig akárkin láttam, hogy több fülbevalója is van akkor mindig több volt az egyikbe mint a másikba.

2014. aug. 28. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nekem a balban 4 van, a jobban csak 1. Nekem nem is tetszik szimmetrikusan.
2014. aug. 28. 13:32
 6/8 anonim válasza:
Szerintem stimmetrikusnak nem néz ki olyan jól, én is ilyet akarok *-* vagy piercinget a fülembe, de azt szerintem a szüleim nem engednék, ezt amit most akarok azt igen csak nem tudjuk hogy hol lenne a legjobb megcsináltatni mert félek hogy begyulladna vagy ilyesmi :/ ezért halogatjuk
2014. aug. 28. 23:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :)
2014. aug. 29. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz! :D

Nejem a jobb fülemben 5 fülbevaló van, még a másikba 2. Nekem az nem tetszik, ha mindkettőben ugyanannyi van... De, Ízlések & pofonok! ;)

2014. nov. 9. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!