Hogyan kevésbé fájdalmas az epilálás OTT?
Tehát, én a mai napig borotválom, amit kezdek megunni, mert egyáltalán nem szép, viszket amikor nő ki, és erősödik, dúsul is. Ezért gondoltam, hogy inkább epilálom. Aki így szőrteleníti, az a nagyajkakat is ezzel a módszerrel csinálja? Nem fáj nagyon? Nekem már a bikini-vonalon lévő szőrtelenítés is kínszenvedés.
Tudom, hogy a gyanta jó megoldás lenne, de 17 évesen nem szeretnék ezzel kozmetikushoz menni.
Szerintem kipróbálhatod a lidokain spray-t vagy krémet az első epilálásnál, ez helyi érzéstelenítő. Hátha segít egy kicsit...
22/L
borotváld akkor le
ha fáj minek epilálod?
az első kettő válaszolónak köszönöm szépen.
a harmadik, teljességgel haszontalan választ adó "segítő" hozzászólását nem tudom mire vélni, hiszen a kifejtésemben is szerepelt, hogy nem akarom borotválni és az is, hogy miért nem. egyébként, úgy gondolom, hogy valamilyen szinten mindenkinek fáj, akkor senki se epilálja?
én 1-2x próbáltam, de még bikinivonalon sem tudtam megcsinálni, annyira borzalmasan fájt :S
szóval marad a borotva.
ezt már én is próbáltam. és sajnos nekem sem jött be :S
de köszönöm szépen a válaszodat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!