Nagyon fájdalmas az epilálás?
Barátnőm ma kipróbálta és azt mondta,nagyon fájt.Nekünk is van,de én még nem mertem kipróbálni.Szerintetek?
14/L
ha gyantával már ismerkedtél akkor mondom hogy annál szerintem jobban fáj és tovább tart maga a fájdalmas művelet...szóval szerintem az elején nagyon fáj de hozzá lehet szokni
16/L
A gyanta szerintem is jobb, gyorsabb :)
Én személy szerint a lábamon nem bírom az epilálást, iszonyúan fáj, a kezemen és a hónaljamon(!) viszont kibírható :D szóval én a lábamat borotválom, kezemet epilálom, a hónaljam meg attól függ h mennyi időm van és milyen kedvem :D
Azért ha már egyszer van epilátorod akkor próbáld ki, hogy te mennyire bírod :) hajrá :)
2x epiláltam a lábamon a szőrt, hát azt hittem meghalok.Alapjáraton elég magas a fájdalomküszöböm,de még így is alig alig bírtam, úgy kitépi a szőrt, és kb 5percig ez megy. Amúgy ha epilálsz,utána elég szépen kend be a lábad,vagy kamillás,bőrnyugtató hintőpor!
Amúgy én a gyantát ajánlom
16 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!