Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MI a véleményetek gardrobcsere...

MI a véleményetek gardrobcsere.hu oldalról?

Figyelt kérdés

van aki adott már el itt valamit? Vagy esetleg vett valamit?

Előre is köszönöm !

2014. aug. 26. 15:48
 1/6 anonim válasza:
100%

Én már adtam is és vettem is ezen az oldalon, és nagyon megbízható ha erre gondolsz. Nagy a kínálat egyszerű a kezelése.

Ha rámész egy megtetszett ruhára akkor ott lesz jobb oldalt annak a profilja aki feltette és alatta lehet látni hogy hány %-osan megbízható mert egy adás-vétel, vagy csere után értékelést lehet írni egymásról.

2014. okt. 27. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
16%

Egyaltalan nem jó! Akik vezetik az oldalt nem tiszteségesek.

Minden pici hibáért tételt törölnek,tiltanak az oldalról.Miközben volt,hogy valaki nem is követtem el szabálytalanságot.

Ez még hagyján..de hogy 100 ugyanazt csinálja és abból 10et csesztetnek.(y)

A rendőr is minden betörésért számonkér,azok meg.Vagy kifognak vagy nem.NA NE,ILYET NEM JATSZUNK.Koszi!

2015. máj. 4. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:

2. te nem vagy normális :) ha mindenki úgy töltené fel a cuccait, ahogy a Szabályzatban le van írva (amit mellesleg regisztrácónál te is elfogadtál!) akkor nem kéne állandóan ezzel szenvedniük és jutna idejük másra...

én mindig írok az adminisztrátornak ha valami gondom van (tudod van email címük, ahol gyorsan válaszolnak is) és mindig nagyon segítőkészek

2015. dec. 17. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Adtam is el, vettem is, de nem értek egyet az elsővel. Sok a csaló, inkorrekt ember, sokszor olyanok is, akiknek jók az értékelései (régebbiek/kamu profilosok stb.) sok a probléma, piszkos, büdös cuccok, sokszor elkérik a számlaszámot, nem utalnak és még sorolhatnám.

Tényleg CSAK türelmes és körültekintő embernek ajánlanám... Nekem még nem törölték tételem, de sokaknak igen, jogtalanul is. Mivel csak egy admin van ezért tényleg 100ból 1nél következetesek...szóval első ne legyél naív és ne buzdíts embereket!:)

2016. márc. 26. 22:52
 5/6 anonim válasza:
Röviden: Sok a csaló, nagyon sok. Hamisított áruk és stb.
2017. febr. 26. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg dolgot adtam már el itt és vettem is! Nagyon szeretem, vannak visszajelzések az eladókról nem úgy mint a jofogason például. Én nagyon szeretem!:)
2017. márc. 6. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!