Erről a külföldi oldalról lehet gumicsizmát Magyarországra rendelni? Fontban vagy forintban kell fizetni?
Figyelt kérdés
Magyarországi oldalon nem találtam olyan csizmát a méretemben, ami tetszett volna. Mennyi a postaköltség és mennyi idő, mire kihozzák? Bankszámlára kell utalni az árát, és forintban, vagy olyan pénznemben, amiben az oldalon fel van tüntetve? Sosem rendeltem még külföldi oldalról.
2014. aug. 24. 11:50
1/1 anonim válasza:
Én utaltam már át pénzt euróban, és úgy megy, hogy bemész a bankba, megmondod, hogy ennyi és ennyi eurónak/fontnak/akárminek megfelelő pénzt szeretnél átutalni, és forintban is kifizetheted. Amúgy lehet tőlük rendelni EU-n belül, ez van az oldalon. Magyarországon a DPD hozza ki, 3-6 munkanapon belül ér ide, és 14 fontot kell a kiszállításért fizetned. Melyik csizma tetszett meg a kollekcióból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!