Nincs semmi fenekem. Tök lapos vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy érzem rajtam semmi nem segít... Sportolok, normálisan kajálok, és nem vagyok túl vékony se, de egész egyszerűen semmi. (Mellem van.)
Valami jó tanács?
2014. aug. 23. 01:53
1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy csak te látod így. Kéne neked egy kis megerősítés.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem ártana. :) de arra lennék kiváncsi hogy milyen sporttal lehetne izmosabb, formásabb, hogy vajon lehetséges- láthatóan rossz génekkel?
2014. aug. 23. 02:23
4/13 A kérdező kommentje:
Bocs de bem szívesen teszem ki a fenekem a netre. Egyrészt van önkritikám, másrészt nem szeretem a negatív válaszokat, pedig biztos lenne.
2014. aug. 23. 02:33
5/13 anonim válasza:
Edzéssel lehet izmosabb és nagyobb...
6/13 anonim válasza:
ha nem birod a negativ kritikat, nem csak testi gond van!
amugy az a taposos vmi (nm tom nevet) jo a popora :D
7/13 anonim válasza:
A fenék az egyik legnagyobb és legerősebb izom. Nem elég neki ha sportolgatsz. Súlyzós guggolas és kitörés kéne
8/13 anonim válasza:
nem szeretem a negatív válaszokat,
akkor van értelme kérdezni....
9/13 anonim válasza:
Nyugodtan küldhetsz képet magadról (nekem legalábbis). Nem foglak leszólni, akármilyen is vagy.
10/13 anonim válasza:
Tényleg csak kép után tudunk segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!