Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mekkora ill. milyen fültágítóv...

Lohohol kérdése:

Mekkora ill. milyen fültágítóval érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés
Csináltam magamnak ilyen polymer clayből fültágítót, merjem-e azzal kezdeni, vagy befertöződik a fülem? Ilyen 3mm-es

2014. aug. 22. 21:38
 1/1 anonim ***** válasza:

2 mm el érdemes kezdeni...

De ha azt sikerül magadnak betömködnöd a füledbe..Bár vigyáznék mert max 1-2 mili az ami elfogadható ha tágítod 2-3hetente...

Én vettem addig tágeszeket(kúp) amíg el nem értem egy bizonyos méretet (12) onnantól már sima szilikon tágival is ki tudod tágítani..Nem kell vastagodó kúp.

Azt ajánlom ne siesd el,mert én 3-4 naponta tágítottam a fülemen egészen 12-ig.Utána 2 hétre rá vettem 14 est és be is durrant a fülem...Gennyedzett és vérzett kb hatszorosára dagadt.

Ráadásul még most is szép kifordult hús van a tágeszem hátulján,mert elsiettem...

2014. aug. 24. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!