Szerintetek érdemes parfümöt használni?
Én sose láttam értelmét a parfümöknek, amik megmaradnak azoknak nagyon erős az illatuk, zavaró. Amik nem maradnak meg az emberen az felesleges pénzkidobás.
Na meg például egy pasit sem ismerek akinek bejönnének a női parfümillatok... eddig mindtől csak azt hallottam hogy túl édesek, túl virágkertesek, túl ezmegaz... :) Akkor egyáltalán minek? Igényes ember nem bűzlik, szóval nem kell elfedni vele a szagokat, mert a parfüm max arra jó.
Rajtam nem keverednek az illatok. Öblítőből, tusfürdőből, mindenből a semleges illatokat szeretem, ami nem erős, nem lehet igazán érezni.
Parfümöt meg össze sem lehet hasonlítani egy öblítő vagy tusfürdő illatával. Én használok. Egyáltalán nem illan el gyorsan. Egész nap lehet érezni.
Akkor rossz parfümöket használtok :)
Mondjuk nem egyszerű választani, olyan sok van.
Én a "klasszikus" illatokat szeretem, nem az új kis divatillatokat.
Egy igazi parfüm (eau de parfum) nem illan el, szinte egész nap lehet érezni.
Az én párom pl. szereti a finom illatokat, úgyhogy az már nem igaz, hogy egy férfinak sem jön be. Sőt van egy-két illat, amit simán felismer.
De eddig minden párom azt mondta, hogy nagyon finom illatom van.
Kérj valamilyen alkalomra, szülinap, stb.
Ezek elég sokáig kitartanak, mert tartósak.
Meg aztán én mindig úgy voltam vele, hogy inkább legyen egy, ami nagyon tetszik, még akkor is ha drágább, minthogy 4-5 olcsó pacsuli, amiket nem is szeretek.
Tusiból én is a semleges, tiszta illatokat szeretem, meg nem is marad meg egész nap a reggeli zuhanyzás után.
És van olyan pasi, aki szereti érezni a nőn a parfümöt. A párom eddig kétszer választott nekem parfümöt (DKNY Be Delicious, D&G Pour Femme), és mindkettő telitalálatos volt.
Én magamnak főleg vaníliás, enyhén fűszeres, fás illatokat szoktam választani. (Pl Guess seductive I´m Yours, Yves Rocher So Elixir)
20l
Szerintem érdemes olyat, ami illik a személyiségünkhöz, alkalomhoz és időjáráshoz, hangulatunkhoz. A pasik igenis szeretik ha egy nőnek kellemes illata van, van amelyik azért fordul meg egy nő után mert követi az orrát. :D
A párom is szereti az illataimat rajtam (mértékkel használom persze), más pasik is dicsértek már meg érte. :)
A tartósság függ attól milyen márka, a felső kategóriások általában tartósak (abból se mind), azt mondják az édes illatok a legtartósabbak, tartósabbak mint a frissek pl.
A tartósság függ a bőrtől is, állítólag száraz bőrön sokkal kevésbé tartósabb ugyanaz az illat mint akinek zsíros a bőre.
És dezodorból pl. érdemes valami semleges illatút használni hogy ne nyomja el a parfümöt. A tusfürdők és testápolók illata pedig tényleg gyorsan elillan.
Az a jó parfüm ami ugyan tartós, együttműködik a bőr kémiájával, nem húz az ember lánya csíkot maga után vele hanem csak egész közelről érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!