Milyen gyantát érdemes használni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon szőrös a mellkasom (szerintem egyáltalán nem esztétikus), a borotválás meg csak ront rajta, ezért ki szeretném próbálni a gyantázást. Még sosem csináltam, tehát az lenne a kérdésem, hogy hol és milyen gyantát érdemes venni? DM-ben árulnak valami jobb fajtát?
Előre is köszönöm!
F
2012. okt. 23. 19:16
1/2 anonim válasza:
Ha nem túl erősek a szőrök, szerintem kezdj a Veet tégelyes melegíthetőssel, mert az vízbázisú, és könnyű lemosni a maradékot. Mindenképp melegíthetőst vegyél, az sokkal hatékonyabb mint a lapok.
2/2 anonim válasza:
Én is pasi vagyok,és ha rám hallgatsz,nem barkácsolsz vele otthon,hanem kozmetikussal csináltatod.Nekem is nagyon szőrös és igaz,hogy én többnyire borotválom,de azért néha legyantáztatom.Csak először volt ciki bemenni a kozmetikába,utána már tök természetes volt.Senki nem foglalkozik azzal,hogy mit keres itt egy srác,mások is járnak.Ja és a valóságba senki sem bu..ziz miatta,ilyen csak a fórumokon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!