FIÚK! Milyen arcú lány tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Úgy értem felnöttesebb vagy gyerekes..Pufi vagy sonyány arcú ...Vékony vagy kicsit vastagabb szemöldök, arcforma..Minden amit tudtok :D [csak érdekel..]2014. aug. 19. 20:28
1/3 anonim válasza:
Akkor összeválogatom a te leírásodból a szimpatikus tulajdonságokat. Elsőnél azt hiszem egyből el is akadtam, mert én nem ez alapján döntök, de akkor inkább gyerekes legyen, sovány arc, vékony szemöldök, az arcformánál pedig szabad kezet kaptam, úgyhogy a hosszúkásat kérném a csomagba, és ezt a pakkot akkor így haza is vinném.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a fiúk nem nézik ezeket a részleteket. Az összhatás legyen jó, ez a lényeg.
3/3 anonim válasza:
amelyikre ránézek, és tetszik, az tetszik. nincs nálam ez így beszabályozva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!