Hogy tudnám optikailag növelni a dekoltázsom? (Kitömés nélkül, és nem push up melltartóval) 15/L
Vegyél olyan ruhákat, amik a mellrésznél mintásak. Ne kivágott felsőket vegyél fel,mert azokban eléggé látszik, ha kis melled van. Én például van, hogy ilyen kicsit lezserebb, bővebb felsőket húzok és feszülős gatyát, hogy azért ne olyan össze- vissza lógós hatásom legyen. Meg esetleg olyat is próbálhatsz, ami a derekadat karcsúsítja, és akkor arányosabbnak fog tűnni a melled. Olyan ruhákra, felsőkre gondolok, amiknél mondjuk van egy öv a derék résznél, vagy valami minta. :)
Nekem is kis mellem van, de igazából próbálok nem törődni vele. Szerintem te se problémázz ezen.
Azért linkelek pár cuccot, amit én felhúznék:
15évesen minek...?
Amúgy nem nagyon lehet.Sminkkel is csak úgy,hogy kb 10 méterről elhiszik,de közelebb lépve már nem.
Mi bajod a push-up melltartóval amúgy? Azzal lehetne,csak nem éri meg.Megszokod,aztán 1-2év múlva lekerül rólad,a pasi meg néz,hogy "hoppá,hol a melled?".
Jó ötlet, bevált
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!