Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnám optikailag növelni...

Hogy tudnám optikailag növelni a dekoltázsom? (Kitömés nélkül, és nem push up melltartóval) 15/L

Figyelt kérdés

2014. aug. 15. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vegyél olyan ruhákat, amik a mellrésznél mintásak. Ne kivágott felsőket vegyél fel,mert azokban eléggé látszik, ha kis melled van. Én például van, hogy ilyen kicsit lezserebb, bővebb felsőket húzok és feszülős gatyát, hogy azért ne olyan össze- vissza lógós hatásom legyen. Meg esetleg olyat is próbálhatsz, ami a derekadat karcsúsítja, és akkor arányosabbnak fog tűnni a melled. Olyan ruhákra, felsőkre gondolok, amiknél mondjuk van egy öv a derék résznél, vagy valami minta. :)

Nekem is kis mellem van, de igazából próbálok nem törődni vele. Szerintem te se problémázz ezen.

Azért linkelek pár cuccot, amit én felhúznék:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 15. 23:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat:)
2014. aug. 15. 23:03
 13/19 anonim ***** válasza:

15évesen minek...?

Amúgy nem nagyon lehet.Sminkkel is csak úgy,hogy kb 10 méterről elhiszik,de közelebb lépve már nem.

Mi bajod a push-up melltartóval amúgy? Azzal lehetne,csak nem éri meg.Megszokod,aztán 1-2év múlva lekerül rólad,a pasi meg néz,hogy "hoppá,hol a melled?".

2014. aug. 16. 01:30
 14/19 anonim válasza:
Tobb "praktika" is letezik ra. Pl feljebb huzod a melltartod pantjat..vagy kisebb melltartot veszel fel, de nem sokkal. nehogy megfulladj azert. es annak is feljebb huzhatod a pantjat:) hulyen hangzik es lehet nem is fogod erteni..de a kikanalazas. megprobalom elmagyarazni. 1. felveszed a melltartot. 2. benyulsz a melltartodba , megfogod a melled es ugy csinalsz mintha ki akarnad rakni a melltartobol..tehat felfele iranyba viszed a ciciket:) remelem segitettem
2014. aug. 16. 09:14
 15/19 A kérdező kommentje:

Jó ötlet, bevált

:)

2014. aug. 16. 12:22
 16/19 anonim ***** válasza:
kit akarsz becsapni?
2014. aug. 16. 13:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Egyszer az egyik azt mondta, hogy lenyomozza ki vagyok, de azon az oldlalon, nem tudna kinyomozni, hogy ki írta az üzenetet
2014. aug. 16. 13:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne növeld, hülyeség. Minek dekoltázs? Mindig az a szép, ami természetes!!
2014. aug. 16. 15:35
 19/19 anonim válasza:
Masszírozd nekem bevált :) 15/l
2014. aug. 16. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!