Pici mellekkel nem is lehet ilyen szép dekoltázsom?
Figyelt kérdés
Én is szeretnék felvenni kivágott felsőket,de elég kicsi melleim vannak,és szét is állnak kissé.A legtöbb felsőbe ilyen cicik kellenek: [link]
Van olyan push-upos melltartó ami felemeli és kicsit "összébb nyomja" a melleket?Vagy tőrödjek bele,hogy én sose hordhatok ilyen felsőket?:(
2012. ápr. 3. 22:16
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy van olyan melltartó! Jó drága, de van.
2012. ápr. 3. 22:26
2/9 anonim válasza:
Nekem is kicsi és távol vannak, de miért akarod kirakni a melled?? Szerintem ennyire kirakni már inkább ribancos, mint szexi..
Amúgy vannak jó melltartók, néhányba nekem is ilyennek tűnnek a melleim, de azok nagyon durván push-uposak. Vagy még lehet próbálkozni egy számmal kisebb melltartóval, az is így felnyomja.
2012. ápr. 3. 22:50
3/9 anonim válasza:
H&M Csipkés Ultra-boost melltartó (olyan mint a Push-up csak oldal is ki van párnázva és ezáltal összébb nyomja a ciciket) 2500 Ft, illetve 4000 Ft. Nekem nagyon bevált és marha kényelmes. :)
2012. ápr. 4. 09:18
4/9 anonim válasza:
Esetleg a Women Secretbe nézz be ott is van rengeteg ilyen melltartó!
De miért akarod kitenni őket, főleg ennyire? A kis mell is fel lehet venni kivágott felsőket nem kellenek hozzá nagy mellek, csak nyilván nem köldökig kivágottakat.
2012. ápr. 4. 09:24
5/9 anonim válasza:
Huh, én a Lemilában vettem 2 olyan melltartót, ami a képhez hasonlóan nagyítja és összenyomja és feltolja a mellet. Elég durva csalás, szóval én csak alkalmanként veszem fel, de a látvány önmagáért beszél. Egyébként aki azt írta, hogy minek kitenni... Miért ne akarhatná magát szexinek érezni valaki? Ez a dekoltázs pedig tök ízléses, ebben a világon semmi ribancos nincs...
2012. ápr. 4. 12:33
6/9 anonim válasza:
Ja és azok a melltartók nem voltak drágák, kb 2000 ft volt/db.
2012. ápr. 4. 12:34
7/9 anonim válasza:
Kedves 5 hozzászóló, nem tudom hogy vagy vele, de én egy garbóba is tudom magam sexynek érezni, nem kell hozzá kivágott felső, ez csak önbizalom kérdése.
2012. ápr. 4. 12:50
8/9 anonim válasza:
Miért akarod kirakni azt, amid nincs?...
2012. ápr. 5. 12:52
9/9 anonim válasza:
Kínai... de most kit akarsz átverni? Hidd el a pasik szeretik a kis mellű, formás seggű leányokat is. Gyúrj popsira.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!