Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen pasik...

Lányok nektek milyen pasik tetszenek?

Figyelt kérdés
Szóval hogy öltözködjön? Milyen legyen a haja? Meg ilyenek. Nektek bejönne egy 15 éves vicces, komoly helyzetekbe komoly 180 cm-s természetvédő pasi?
2010. jan. 13. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Bejönne, ha 5 évvel idősebb lenne :) (Már öreg ló vagyok:))

Egyébként mindenképpen legyen 180 felett, mert én is magas vagyok, és ne szaladjon el a hónom alatt:) Az ha környezetvédő, az nagyon jó, szeresse a művészeteket, legyen művelt. Plusz még nézzen is ki valahogy. (Oké, nem kell, hogy adonisz legyen, de azért legyen, ami megfog a külsejében- nekem ez gyakran a szép, hosszú haj.)

2010. jan. 13. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

nekem az izom az alap, meg ami egyből oda vonzza valakire a tekintetem, az a szőke melíros "felálló" haj:D

utálom az olyan fiúkat(mert ezekre már nem tudom azt mondani hogy pasik)akik ilyen pálcika vékonyak...

2010. jan. 13. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem elég sokféle pasi tetszik, főleg a feketék de a barnákért is oda vagyok és a szösziket is tudom szeretni :)

Az öltözködés nálam rendkívül fontos, hogy legyen stílusa. Nem kell öltönyt viselnie, de legyen elegáns is néha. Legyen stílusa, mindig jól nézzen ki tudja milyen ruhához mi illik stb. Engem nem zavar ha mások szerint már túl divatosan öltözik. Szeretem ha valaki ad magára és nem vesz fel pl 2 számmal nagyobb inget ami még ki is lóg a nadrágjából és öv sehol stb.

Haj a másik fétisem :D Nekem a rövid hajú pasik nem jönnek be eddig egyetlen egy rövid hajú pasit találtam vonzónak. A hosszú haj se jön be, úgy értem ami kb. derékig ér.

A félhosszú kissé tépett hajat szeretek általában számomra az a legszexibb.

Egyébként egyik nagy szerelmemnek vállig érő haja van, nem tudom ő hogy jön be nekem mégis, de ez mindegy :D Most általánosságban írtam.

A magasság is fontos nálam. MIvel én is csak 160 vagyok ezért előnyben részesítem az 160 körüli alacsony pasikat :) De a 169 cmesek is bejönnek egyébként :D Csak akkor sanszos, hogy nem lesz belőle semmi mert rosszul érzem magam mellette.

Biztos aranyos vagy kérdező, de nekem túl fiatal vagy :) Ennyire nem vagyok perverz még én sem :DD

Amúgy szerintem kedves, rendes srác lehetsz. Jó, hogy törődsz a környezettel. Szerintem így inkább komoly kapcsolatra vagy esélyes és értelmes lányokat érdekelsz inkább. Gondolom ez neked pozitív.

2010. jan. 14. 03:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Ja azt kihagytam, hogy nálam kizáró ok ha a pasi túl izmos, bajszos, szakállas vagy rövid a haja :DD

Belső tulajdonságokat most hagyjuk. Ha hazudik vagy egy gerinctelen senki akkor az nem hogy nem jön be, de még dühít is.

20/lány.

2010. jan. 14. 03:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

fene, én is idős vagyok hozzád :D (22L)

a 180 az nagyon jó, így egy olyan magas csajszi, mitn én 178 is jól érzné magát :D

néhány fontos szabály (szerintem)

1. légy mindig vidám , a csajok szeretik, ha megnevettetik őket, meg ki akar együtt lógni egy búvalbélelt fickóval ?

2. öltözködj rendesen, itt nem a kígyóbőr stricicipőt értem, hanem egy jó sportcipő, jó farmer, és valami jó póló, de legyél változatos, néha inget sem árt felvenni, vannak ebből is sportos fazonok.

3. légy ápolt, pl a kezed ,arcod, hajad (hajra minnyá visszatérek) szval ha pattis vagy, ne félj ide feltenni olyan kérdést hogy szabadulj meg tőle, szépen levágott körmök alap

4. haj, legyen mindíg rendezett , nekem speciel a kócos tetszik, de a kócos rendezett, na ezt jól leírtam, de remélem érted. (a kivasalt hosszabb haj, az annyira nem nyerő, főleg, ha te egy túrázó pasi vagy, az olyan gázul jönne ki, sétálsz valamerre a kivasalt hajaddal ... áh)

5. sportolj, a legolcsóbb , ha minden este futsz, meg tornázol otthon, sztem az nagyon jól néz ki, ha egy fiúnak szép izmai vannak (túlzásba ne vidd , mert a body builder kinézet sztem nem nyerő annyira.

6. viselkedj pasiként, nem kell 15 évesen eljátszani a huszonévest, gáznak tartom , amikor valaki többnek mutatná magát, mint ami, ez szánalmas nem menő,

7. légy barátságos, a ne beszélj csúnyán, én pl rühellem azokat a pasikat, akik úgy káromkodnak, mint a nem mondom kicsodák ,

8. ha szereted a természetet tudj is róla valamit

az a baj a mai lányokkal, hogy nagyon ki akarnak tűnni, és a 14 éves már 19nek akar kinézni, és ez elég szánalmas. az a menő , aki dohányzik, drogozik, meg minden nap mással szexel? nem hiszem. sőt.

ha ezekhez tartod magad pár éven belül olyan pasi lesz, aki válogathat a csajok közt, és ehhez nem kell brad pitt pofi sem. :D

2010. jan. 14. 10:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Teljesen eggyetértek veled. A nagyrész jellemző rám de 1-2 azér nem. Várom a további válaszokat is.
2010. jan. 14. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:

hát nálam a magasság az 185től kezdődik 189igxD

am én 157vagyok, de szerem a magas pasikat

a raszta,tetkós a gyengém, legyen sportos de mégis 1edi, szeretm pl: csíkos, színesebb pulcsik, pólók(mondjuk kék, zöld, barna)kedvencem a barna bársony gatya vagy fekete farmer egy pasin, a kék farmert nem szeretem,hordhat sálakat, kiegészítőket pl.bőrkarkötők,sapkák, valakinek még akalap is tök jól áll, oldaltasi adidas sport cipő v converse lényeg h egy pasinak is legyen stílusa v is

legyen stílusos:)

külső: hát már írtam hraszta, de a félhosszú tépett haj is bejön, mondjuk szőkésbarna, és kék szem:) és előny ha zenész(mert én is az vagyok)

a lényeg, hogy legyen vagány

2010. jan. 14. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:

*előző avgyok bocsi kiahgytam h 22éves vagyok

és még valami, hidd el ha kicsit is más vagy mint az átlagul öltözkődő pasik(v is stilustalan fazonok) már felkeltetted a kiscsajok érdeklődését

a félhosszú tépett hajért szerintem minden csaj oda van amugy:)

2010. jan. 14. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
am. a félhosszú haj az oylan puskás petis hajat jelent nálam, meg az öltözködése is jó, leshetsz tőle:P
2010. jan. 14. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:

nahát kb ilyen haj:

[link]

[link]

(ezt jól összeborzolod és tuti):)

2010. jan. 14. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!