Az már rossz ha nekem az ilyen lányok tetszenek és én is ilyen akarok lenni?
itt egy kép: [link]
és szerintem az se ronda ha kint van a bordája ... de azért nem úgy értem hogy anorexiás legyen csak hogy látszódjon egy picit a bordája ...
ez szerintetek nagyon rossz?
hogy lehetnék én is ilyen vékony,úgy hogy nem hízom vissza?
mit csinálnak az ilyen lányok?
csakmert sportolni nem szeretnék mert engem egy lányon a kockahas,meg a kigyúrt test egyenesen taszít ..
szerintem az a szép hogyha vékony de nem isanorexiás és nincs is kigyúrva
13L
most hány centi vagy és kiló?
valaki alapból ilyen, pl én..bármennyit eszem, nem tudok hízni
jó neked
én 160 cm vagyok és 46-47-48 :D
mindig így a három között ingadozok
és úgy birom,hogy én meg még egy pohár víztől is hízok :(
sportolni meg ugye nem akarok
azért mert más ismerőseim is olyan szép vékonyak,pedig mindig zabálnak,állandóan kfc-be meg mc donald's-ba járnak és semmit nem sportolnak,és mégse híznak el,sőt az egyikük még modellkedik is
és amúgy ez nem azért van mert nőiesedek,mellem kb semmi nincs,seggem sincs,a hasam meg akkora mint egy 5 hónaops terhesnek
Nekem is tetszik, és nagyon nehéz lefogyni ennyire, ha teljesen más adottságaid vannak. :/ Próbáltam már. Szerintem ez a normál női alkat...
Igaz én ennek a szöges ellentéte vagyok, szóval majdnem egy bálnával össze lehet engem téveszteni :D Pontosan ilyen vagyok, mint a körte alakú lány a képen: [link]
De meg lehet próbálni, csak baromi nehéz...Én túlvagyok emiatt egys máson... :D Ha nem vagy alapból ilyen alkatú, nagyon nehéz lesz...
18L
köszi a válaszokat :)
amúgy normál testalkatú vagyok :S
csak mivel nem sportolok semmit meg minden,ezért jönnek fel rám a feleslegek,szóval a hasam tökre hájas
amúgy meg akárhogy próbálná nekem bárki bebeszélni hogy neki ilyen a testalkata és az milyen rossz,hát szerintem inkább legyek akkor sovány mint ilyen dagadt disznó mint amilyen most is vagyok,aki ráadásul még egy pohár víztől is csak hízik
és az a poén hogy nyár elején jártunk futni barátnőmmel és egy hét múlva megmértem magam,és közben diétáztam is meg minden,101%-ra biztos voltam hogy legalább 1-2 dekát fogyok,erre mivan?? még híztam -.-
és ki is írtam egy ilyen kérdés,erre az volt a válasz hogy azért mert mivel sportoltam,magamra szedtem egy csomó izmot és azért lettem több kiló
ezért határoztam el hogy nem érdekel hogy ki mit mond,akkor is olyanra akarok lefogyni mint a képemen a kiscsaj,és inkább diétával mint sporttal,mert én nem izmos akarok lenni,csak életemben legalább egyszer vékony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!