Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mennyit költötök egy...

Ti mennyit költötök egy szezonban új ruhákra?

Figyelt kérdés
És milyen boltokban vásároltok, és miket? Előre megtervezitek, vagy amit megláttok és megtetszik? Most konkrétan az őszi szezonra gondolok. :)
2014. aug. 13. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálam ez attól függ,van e használható cuccom tavalyról. Nem volt szandám,most vennem kellett,de sehol nem találtam árban-fazonban megfelelőt,így vettem egy fekete topánkát és vártam. Egészen a napokig. Most a stradivariusban akciósan vettem egy álom fekete szandát :)

Amúgy turkálóba járok leginkább,mert a közelemben nincs zara,stravidarius,h&m és társaik.

Meg inkább akciós termékeket veszek, pl most 3000 ft hosszú nadrág a stravidariusba, az se egy nyári holmi. Úgyhogy ami akciós és tetszik,megveszem. :)

2014. aug. 13. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Úgy 100-200 ezer forint között költök. És elég sok bolt van amit megnézek: BP Shop, Zara, Bershka, Pull & Bear, Retro, NewYorker, H&M. Most pl rendelni akarok Wiz Kalifha és Tyler The Creator cuccai közűl.
2014. aug. 13. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Jelenleg aliról rendelek. Az őszi téli szezonra garbós pólókat fogok venni 10 db 35$, és egy kardigánt.

Farmer nadrágjaim még jók, pedig azokat sem tavaly vettem. Van 2 őszi kabátom is (egy vékony és egy vastagabb), így ez sem kell.

Még egy klasszikus körömcipőt fogok venni ősszel.

Ha majd lesz saját keresetem, akkor be járom a környék boltjait és majd meglátjuk mit sikerül vennem.

27N

2014. aug. 13. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem van pár nagyon jól bevált kínai bolt,ahol vásárolok. Kötött pulcsiból van olyan,ami több mint 3 éve megvan és még mindig hibátlan az állapota. A tesco f&f osztályát is imádom, ráadásul az őszi/téli kollekciójuk gyönyörű lesz. A h&m és zara ruháiban sokat csalódtam az elmúlt években (2 mosás után szitaszerűen kilyukadt az anyag),ezért kerülöm ezeket a boltokat. A tally weijlt szoktam még látogatni,konkrétan a pulcsijaikért,mert elég egyedi és divatos mintákkal lehet találkozni ott. Cipőt a nyugati aluljáróban veszek. Nem egyszerre szoktam megvenni a ruhákat egy szezonra,csak akkor veszek valamit,ha épp megtetszik. A kabátot sajnos nem lehet megúszni tízezer alatt, cipőből szezononként kb 3 párat veszek (kb 5ezer/pár), pulcsiból 3-4et veszek (3-6ezer ft/db),nadrágból is kb hármat (3-5ezer ft/darab). Ezt egyszerre sok is lenne megvenni,szóval több részletben veszem meg,mikor hogy alakulnak az anyagiak...
2014. aug. 13. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem úgy vásárolok, hogy szezonra. Ősszel is azt hordom amit nyáron, csak felveszek hozzá harisnyát, meg egy pulcsit. De van elég ruhám, nem veszek évente újakat. Főleg hogy minden boltban ugyanazokat a tucat vacakokat árulják ami nekem sose tetszik. Néha webshopokat nézem, külföldi oldalakat és ha valami nagyon tetszik megrendelem.
2014. aug. 13. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
nem sokat évente kb 20 ezret, mert nincs kivel vásárolnom menni :c tökszar cuccaim vannak :c egyedül nem tudok menni, mert nagyon bizonytalan vagyok, nem tudok választani, anyuval meg... áhh..
2014. aug. 13. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Még nem kezdtem el vásrolni az őszi szezonra, és nem is szeretek 8nem is tudok) egyszerre sokat költeni ruhákra, szeretem folyamatosan beszerezni a szükséges dolgokat.

Általában van konkrét elképzelésem azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnék (amire szükségem van, ha bejön egy új trend, megtetszik, akkor egy olyan darab stb.)de az is előfordul (főleg inkább leárazásokkor), hogy bemegyek valahová, és ami tetszik, és jól áll és könnyen beolvasztható a ruhatáramba, akkor azt megveszem.

Nem tudom, mennyit költök egy szezonban, mert nem egyszerre vásárolok, van olyan is, hogy hónapokig semmit nem veszek, máskor meg hetente vásárolok valamit.

2014. aug. 13. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem váltogatom szezononként a ruhatáram, és nem szezononként vásárolok.

Azokat hordom, amiket tavaly, tavalyelőtt. Addig hordom a ruháimat, amíg el nem kopnak annyira, hogy már nem veszem fel őket. A divatot nem követem, van saját stílusom, aszerint öltözködöm.

Darabáras Hádákba szoktam járni. Nem tervezem meg, hogy mit akarok, csak megyek, és ha találok valamit, akkor megveszem, ha nem találok semmit, akkor üres kézzel megyek haza.

Ha bugyit, zoknit kell venni (ezt a kétfajta ruhát tervezem meg előre), akkor irány a nagy kínai, ott olcsón kapok jó minőségűeket is.

2014. aug. 13. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!