Szerintetek mennyi vagyok kb?
hali all!
már 1 picit zavar ha akarok venni cigit vagy piát egyből szeeeeemélyi, de még nem is mondtam mit szeretnék de már szeeemééééélyi :D
nah nem mint ha ilyen nagyba lennék... de azért egy picit ciki :/
főleg ha tudnátok mennyi vagyok :D
de tippeljétek meg
csak erős idegzetűeknek xP
igaz én lány vagyok, és 24 éves, de tőlem is személyit kérnek, ha ez vígasztal:D
amúgy 16nak nézel ki.
Én is 22t tippeltem volna de nem elég minőségi a kép így nem tudom megitélni meg akartam nézni a szemednél a kis ráncokat :DDD
Amúgy szerintem is sok a 22 csak mondom biztos nagy különbség van...
Eléggé kissrácos arcod van, de azért látszik, hogy már mégse vagy 15. Pont határeset amikor el kell kérni a személyit, mert egyszerűen nem lehet eldönteni.
De legalább nem vagy koravén :D örülj neki.
Szia! :D
Én is 16-nak néztelek. És pontosan most nem tudom kire,de valakire nagyon emlékeztetsz. Épp ezen töröm a fejem,de nem ugrik be,b*sszus. (Most meg órákig ezen fogok rágódni :D)
És meg kell hogy említsem,hogy az írásaidból ítélve,nekem abszolúte szimpatikus vagy :)
Hát remélem annyira nem sértelek meg ezzel, de így arcról azt mondanám, hogy kb 14 vagy.
Egész alakos jobb ötlet lett volna.
Milyen magas vagy?
"Szia! :D
Én is 16-nak néztelek. És pontosan most nem tudom kire,de valakire nagyon emlékeztetsz. Épp ezen töröm a fejem,de nem ugrik be,b*sszus. (Most meg órákig ezen fogok rágódni :D)
És meg kell hogy említsem,hogy az írásaidból ítélve,nekem abszolúte szimpatikus vagy :)"
Szia! hát törd a fejed hátha eszedbe jutok :))
de előre szólok nem Ricsi vagyok Veszprémi lakos :D
"Hát remélem annyira nem sértelek meg ezzel, de így arcról azt mondanám, hogy kb 14 vagy.
Egész alakos jobb ötlet lett volna.
Milyen magas vagy?"
nyugodtan írhatsz akár 8 évesnek is :))
legfeljebb többet nem állok veled szóba xDDD
nah csak hülyülök :P aki amennyinek lát nyugodtan írhatja
kb 170 cm vagyok
Hát nem nőttél túl nagyra :D Én is ennyi vagyok.
De végül is nem lényeges, mert tényleg aranyos arcod van, és mint itt megtapasztaltuk nagyon jó fej is vagy.
Bár nem ezért írtad ki a kérdést :D Azért sok szerencsét (;
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!