160cm 47kilóhoz ideális a 80/b mell?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 19:16
1/8 anonim válasza:
Épp annyira mint a 38-as láb. Ideális, de teljesen lényegtelen dolog.
2/8 anonim válasza:
gondolom ja...miért, milyen lenne? :D
3/8 anonim válasza:
160 centihez a 80as hát nem túl tömzsi? Biztos jól mérted le a méreted? Amúgy meg miért ne lenne ideális. Ha neked jó, akkor oké. :D Nem lényegi kérdés.
4/8 anonim válasza:
Ehhez a testsúlyhoz és magassághoz tényleg elég széles a hátad, de hát ez van.:)
5/8 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy ez legyen a méreted. Csak 2-3 kilóval vagyok ennél kevesebb és még a 70-es körméret is túl nagy rám. Vagy kicsit aránytalan lehetsz, vagy nem jó méretet hordasz, az utcán látottak alapján biztos, hogy az utóbbi. :D A B kosár teljesen átlagos szerintem, nincs vele gond.
7/8 anonim válasza:
165 cm 65 kg vagyok, és nekem van 80-as hátam. Szerintem is mérd újra, 47 kg-hoz irreálisan soknak tűnik.
8/8 anonim válasza:
Én nekkem is ekora a méreteim, és szerintem ideális és szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!