Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért tűnik kicsinek a mellem?

Miért tűnik kicsinek a mellem?

Figyelt kérdés
Másnak olyan szép dekoltázsa van 75B-s mellel, nekem pedig olyan semmilyen. Lehet azért mert széles? A melldeszkám közepe teljesen lapos, viszont ahol a mellem van, szépen kiemelkedik felül is. Ha melltartóban vagyok, oldalt is szép, viszont a dekoltázsom, mintha lapos lennék. Miért van ez? :S
2014. aug. 11. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Hasznalj olyan melltartot ami osszehuzza oket, vagy probald a push upot. NE a nyakadik told fel a melleidet
2014. aug. 12. 00:00
 2/8 anonim ***** válasza:
egyetértek.. próbálgasd a push-up melltartókat
2014. aug. 12. 01:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Pushup... -.-"

1. kényelmetlen

2. műmellek

3. miért használ manapság mindenki ilyet?

2014. aug. 12. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:

de azért irigykedsz azokra, akik ilyet hordanak.. grat! :D

hát biztos van kényelmes is.. ezért mondom, hogy próbálgasd! :D meg nem kell felnyomni neked, mint írtad is, csak össze picit. én fiú vagyok, én szeretem, ha melltartóban szép, nem érzek csalódást, ha nélküle máshogy néz ki.. azért melltartó, mert tartja a mellet, nem? :o hát akkor? :D

nem furi, nem mű!

2014. aug. 12. 19:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy senkire és semmire. Azt mondod nem érdekel? Van olyan pushup is, amelyik tiszta párna, leveszi előtted és nem lesz semmi melle, képeken pedig nagynak tűnik. Biztos örülni fogsz, ha nem lesz mit megfogni. :)
2014. aug. 12. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
:D nekem mindegy... nem vagyok mellmániás :D
2014. aug. 12. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:
képet!
2014. aug. 13. 09:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Elhitted. :D
2014. aug. 14. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!