Mit csinaljak, ha a kepeken a bal szemem MINDIG kisebb?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg a rolam keszult kepeken, hogy a bal szemem mindig kisebb.
Es ha egyaltalan nem mosolygok, akkor is, es ez nagyon zavar. Amikor peldaul kozos csaladi vagy barati kepek vannak. Az en fejem nagyon gaz, mert a szemem mindig kisebb DE!!!! ELOBEN NEM!!! Tobben mondtak nekem, hogy miert kisebb a szemem...? Mondom nem tudom.... Rettentoen zavar.... Tehetnek ellene valamit??
2014. aug. 10. 17:02
1/5 anonim válasza:
Semmit. Nekem is ilyen, de csak ha nevetek.
2/5 anonim válasza:
A vakura húzódik össze valószínűleg az egyik szemed. Gyakorolj. Csinálj magadról vakuval képeket,és próbálj meg a vaku fölé nézni,vagy feszítsd kicsit meg a szemedet,hogy ne hunyorogjon...jobb ötletem nincs.
3/5 anonim válasza:
szerintem ez ellen semmit nem tehetsz. én is hasonló helyzetben vagyok, mert ha saját magamról csinálok közeli képet, a jobb szemem mindig kancsalnak tűnik xdd. pedig egyébként nem az mert az orvos is megmondta. nézhetek oldalra, előre, ha mosolygok, ha nem, az ilyen képeken kancsal a szemem :D engem is borzasztóan zavar de nem tudok ellene mit tenni.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen, de én csak nevetek rajta. :D:D
5/5 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám. Vaku nélkül is ilyen,és nekem is a bal. Amúgy nem vagyok kancsal. Az elején nagyon zavart. Most már kezdek hozzászokni. Szerintem te is próbáld elfogadni. Lehet,hogy évek múlva már nem lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!