Mit csináljak, hogy kisebb legyen a mellem?
Nagyon vékony vagyok (169 cm 51 kg), és ehhez nagyon nagy melleim vannak (80/D), viszont azon kívül semmi formám nincs, és alig találok magamra ruhát. Az még oké, hogy egy pólót meg egy nadrágot találok magamnak, de ha ruha kell, akkor az más sokkal nehezebb, mert egyébként nagyon jól állnának, csak a nagy melleimmel eléggé aránytalan.
Sokat eszek, hogy ne fogyjak le, főleg ne combból, viszont hízni nem tudok, csak a mellemre.
Ha csinálom pl. fekvőtámaszokat, vagy olyan erősítést, ami mellre megy, akkor kicsit összemennének? (nem akarok lapos lenni, de egy kosárral kisebbnek sokkal jobban örülnék, és még az se kicsi)
15/L
Hordj ilyet, ettől egy mérettel kisebbnek tűnik. És valószínűleg rossz méretet hordasz, 51 kilósan nem lehet 80 a hátméreted.
lehet, hogy csak el van méretezve, de a "hátméretem" tényleg szélesebb, mint a csípőm...
egyébként röpis vagyok, azt szokták mondani, hogy a röpis lányoknak van a legszebb alakja, remélem hogy ez majd nálam is bejön..
azért ez nem mindenkinél ugyanaz. Mindenki másmilyen, sajnos én ilyen lettem.
Ez valószínű azért van, mert nekem a derekam és a csípőm között alig van különbség, és a lábaim is kb. fogpiszkáló szintűek, és fentebb vagyok szélesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!