Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 évesen fekete haj egy lánynak?

16 évesen fekete haj egy lánynak?

Figyelt kérdés
Van egy bombázó csaj a suliban, természetes kreol szép bőre van, a szülei elváltak, az apjával él, jól tanul, csak kicsit azon fennakadtam, hogy hogy engedheti meg neki az apja, hogy 16 évesen befestesse a sötétbarna haját koromfeketére? Mondjuk, jól áll neki, mert hátközépig érő göndör a haja. De, nem korai ez egy kicsit még? Egy 47 éves anyuka az iskolából.
2010. jan. 13. 01:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Itt nem a hajfestésről van sző, hanem az elvről, hogy megengeded neki 14 évesen, hogy a haját fesse? Ha igen, utána már sminkelni is szeretne, buliba elmenni, későn hazajönni, inni, stb. Ha meg azt mondod a gyereknek, hogy nem mehetsz akkor meg egyből az jön de miért? A többit is megengedted.
2010. jan. 13. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
16 évesen már nem olyan kicsi, hogy ne festethesse be a haját. Nálunk közápiskolában a lányok 90%-nak festve volt a haja. Már rég túl vagyunk a fősulin és ahajunk ép és egészséges, sőt az enyém olyan sok, hogy annak örülnék ha hullana egy kicsit. Pedig szőkére volt festve (mondjuk leszívni nem kellett soha, mert eredetileg is szőke voltam). A hajfestés ma már nem egy kirívó dolog. Az lenne a gáz, ha mondjuk 100 ezer Ftos póthajat viselne egy tinilány, akit a szülei tartanak el. Sminket nálunk már általánosban is egy csomóan hordtak, az se gáz.
2010. jan. 13. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

Sztem ezen nem kéne kiakadni... nekem 13évesen lett kékesfekete majd koromfekete a hajam, a goth korszakomban. és nem akadtak ki rajta... -.-' amig nem a te gyereked, sztem ne szolj bele.

boccs.'

2010. jan. 13. 14:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
nem korai szerintem. Főleg a mai világban. Én már láttam 11-12 éves kislányt is szőke melírral a hajában, szóval :D
2010. jan. 13. 17:03
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Én bár 20 éves vagyok, azt mondom korai. Na persze 16-17 évesen már igazán lehet hajat festetni... de nem biztos, hogy kéne.

Egyébként azt írod "az iskolából". Akkor te tanítasz?

Milyen gyerekek járnak oda?!

Csak mert nálunk már 13 évesen kezdik a hajfestést és kékre, zöldre minden színre van festve a hajuk.

Te pedig a 16 éves lányon vagy fennakadva, akihez gyakorlatilag még illik is ez a hajszín és nem akkora változás. Nem feketéből lett szőke vagy hasonló :)

Szerintem egy 16 évesnél ez már annyira nem megdöbbentő, persze én sem értek egyet azzal, hogy ilyen fiatalon mindenki festi a haját stb. De erről az egész világ tehet, hogy ez így félrecsúszott.

2010. jan. 13. 17:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg :DDD Az elején én is azt hittem valami pasi írja ezt vagy a csaj magáról.

Aztán mikor olvastam, hogy 47 éves nő akkor úgy ki is ment a fejemből a "bombázó csaj" szókapcsolat és hasonlók...

2010. jan. 13. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:
9%

LOL. Te a fekete hajon akadtál ki? Nekem 13 évesen már narancssárga volt, azóta is mindig extrém színű üstök virít a buksimon (most pl lila:P). Nem nagy cucc, főleg hogy amúgy is elég mediterrán lehet a "bombázó csaj"XD

Bár a fekete alapjárat hogy a hófehér bőrhöz megy a legjobban!

2010. jan. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!