16 évesen fekete haj egy lánynak?
Sztem ezen nem kéne kiakadni... nekem 13évesen lett kékesfekete majd koromfekete a hajam, a goth korszakomban. és nem akadtak ki rajta... -.-' amig nem a te gyereked, sztem ne szolj bele.
boccs.'
Én bár 20 éves vagyok, azt mondom korai. Na persze 16-17 évesen már igazán lehet hajat festetni... de nem biztos, hogy kéne.
Egyébként azt írod "az iskolából". Akkor te tanítasz?
Milyen gyerekek járnak oda?!
Csak mert nálunk már 13 évesen kezdik a hajfestést és kékre, zöldre minden színre van festve a hajuk.
Te pedig a 16 éves lányon vagy fennakadva, akihez gyakorlatilag még illik is ez a hajszín és nem akkora változás. Nem feketéből lett szőke vagy hasonló :)
Szerintem egy 16 évesnél ez már annyira nem megdöbbentő, persze én sem értek egyet azzal, hogy ilyen fiatalon mindenki festi a haját stb. De erről az egész világ tehet, hogy ez így félrecsúszott.
Tényleg :DDD Az elején én is azt hittem valami pasi írja ezt vagy a csaj magáról.
Aztán mikor olvastam, hogy 47 éves nő akkor úgy ki is ment a fejemből a "bombázó csaj" szókapcsolat és hasonlók...
LOL. Te a fekete hajon akadtál ki? Nekem 13 évesen már narancssárga volt, azóta is mindig extrém színű üstök virít a buksimon (most pl lila:P). Nem nagy cucc, főleg hogy amúgy is elég mediterrán lehet a "bombázó csaj"XD
Bár a fekete alapjárat hogy a hófehér bőrhöz megy a legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!