Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 évesen fekete haj egy lánynak?

16 évesen fekete haj egy lánynak?

Figyelt kérdés
Van egy bombázó csaj a suliban, természetes kreol szép bőre van, a szülei elváltak, az apjával él, jól tanul, csak kicsit azon fennakadtam, hogy hogy engedheti meg neki az apja, hogy 16 évesen befestesse a sötétbarna haját koromfeketére? Mondjuk, jól áll neki, mert hátközépig érő göndör a haja. De, nem korai ez egy kicsit még? Egy 47 éves anyuka az iskolából.
2010. jan. 13. 01:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Bocsi de szerintem foglalkozz a saját gyerekeddel inkább... Semmi nincs abban, hogy valaki 16 évesen befesti a haját barnáról feketére, nem olyan kicsi már az a lány és ennyit ugyan megengethe az ember a normális kamasz lányának. Nem égővörösről vagy hupililáról van szó.

Mellesleg mi az már, hogy bombázó csaj meg természetes szép kreol bőre? Rá vagy indulva vagy mi vanulod te, mennyit bám? Inkább egy unatkozó és féltékeny osztálytársnak nézlek, mint 47 éves anyukának...

2010. jan. 13. 01:35
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Én meg egy infantilis hülyének nézem,mondjuk az is.Mindenki sepregessen a saját portája előtt.
2010. jan. 13. 01:41
 3/17 anonim ***** válasza:
58%

Pff...Nekem meg 14 éves korom óta fekete.Tejóég -_-"

Bombázó???Leszbikus tetszik lenni?XD

beszarooooook : DD

2010. jan. 13. 02:10
 4/17 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem a kérdező nem leszbikus, csupán le van maradva a mai divatról. Sajnos ez a helyzet, hogy ma már 16 évesen természetes ha befestik a hajukat. Sőt már 14 évesen is. Persze az illető abba nem gondol bele, hogy 30 évesen már olyan lesz a haja mint a drőt de, ő tudja. A mai 14-17 évesek kiteszik mindenüket csak meg kikenik magukat vastagon csak azért, hogy öregebbnek lássák őket.

Kiváncsi lennék, hogy 25 évesen majd úgy akarnak kinézni mint egy 30 éves? Nem hiszem.

Persze tisztelet a kivételnek.

2010. jan. 13. 02:26
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Már nem azért ,de 25 éves koráig vagy minimum 10x kell belőle vágatni...És nem töredezik szét az eredeti haj attól,ha festik ez hülyeség.
2010. jan. 13. 02:31
 6/17 anonim ***** válasza:
*bocs 30 éves koráig
2010. jan. 13. 02:31
 7/17 anonim ***** válasza:
17%
Minden hajfesték vegyszer.Ezért nemcsak a hajnak árt,hanem a fejbőrnek is.Csak ma divat a hajfestés,és a tömémtelen szépítőszer,de ezzel nem törődnek a fiatalok.
2010. jan. 13. 06:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki foglalkozzon magával és a saját gyerekével. Ha kicsit kevesebbet piszkálódnának az emberek, és fontosabb dolgokkal törődnének, mint a szomszéd lány új hajszíne, nem itt tartana az ország.
2010. jan. 13. 08:48
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Én lányaim is festik 14 éves koruk óta. Egyik fekete, másik szőke. Amúgy szolid, csendes, jól tanuló normális gyerekek. De én sem értem minek festik. De azt gondolom magánügyük.
2010. jan. 13. 09:13
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

én is festettem az enyémet 14-17 éves korom közt, voltam, egyszer szőke is, de utána végig fekete, csak 17 évesen csináltattam pirosat. eredetileg barna vagyok. a hajam megmaradt, nem tört le, nem lett drót se. és 17 éves korom óta egyetlen egyszer volt melírozva. semmi baja. mellette meg nem vagyok ribi se, és tanulok is. egyszerűen nem kell hajszínekből ítélkezni. pláne ha 47 éves anyuka vagy, annyit tanulhattál volna az élettől, hogy ne foglalkozz mással!

21L

2010. jan. 13. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!