Szerintetek normális, ha 1 és fél óra alatt készülök el reggelente? (Gimibe)
nagyon nem normális!
fél óra maximum! zuhanyzással még +5-15 perc(attól függ mosol-e hajat)
És ebbe mindenképp legyen reggeli!! Fel nem tudom fogni, hogy egyeseknek hogyan lehet reggeli nélkül, korgó gyomorral nekivágni a napnak! :/
Beágyazás, stb rutin dolgok... ha a ruháiddal is vacakolsz sokat, akkor azt készítsd ki előre este!
Sminkelj kevesebbet! Felesleges ennyi időt elbaszni rá, a vakolathatásról nem is beszélve... Mit kensz ennyit magadra??
nekem 1 óra kell az elkészüléshez.
Próbálok segíteni,ezért leirom én hogy csinálom.
6:01-szól az ébresztő,max 6:10kor már készítem a kávém(Sokszor előző este megcsinálom,és berakom a mikroba hogy reggel csak megkelljen melegítenem(IDŐ SPOROLÁS!))
Mig melegszik a kávém felöltözöm. (Este eldöntőm mit veszek fel,kikészítem a szék szélére,igy nincs gondom a reggeli ruhakereséssel(IDŐ SPOROLÁS!))
Kávézás közbe megnézek egy mesét,ennélkül nem indul el a napom.
6:25 körül nekiállok fogat mosni,mosakodni.
6:30 körül a szobámba vagyok már,elkezdem elrakni az ágyat meg ha esetleg kupit hagytam volna akkor elpakolom.
Miután elpakoltam( kb 5 perc.) beállok a tükörbe, meg csinálom a hajam,és kifestem magam( kettő együtt 10-15 perc) De közbe nézem a mesét ezért néha eltereli a figyelmem.
smink:néha alapozó,tusvonal,szempilla spirál.
Majd 7 körül elindulok a buszra.
A táskát este pakolom be,és a kajámat illetve az innivalómat is megcsinálom este.
Gimibe járok én is.
Én is így vagyok kábé.
5-kor kelek fekszek még kb. 10-15 percet addig megnézem a mailjeimet meg ilyenek. Aztán elmegyek pisilek, megmosakszok. reggelizek aztán elmegyek fogat mosni. ez kb. 40 perc. aztán fogmosás, smink ami kb. 10-15 perc aztán öltözök és indulok a buszra, fél 7 után.
Én fél óra alatt elkészülök (fogmosással, sminkeléssel, hajjal, reggelivel). Nincs szívem megvonni magamtól az alvást :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!