15+2hetes vagyok és reggelente/délelőtt menstruáció szerű fájdalom normális? Délutánra elmúlik, de a derekamat néha úgy érzem, hogy leszakad.
Az én dokim szerint bármilyen menstruációs jellegű fájdalom (normál keretek között, mármint az erőssége) az normális.
Szerinte három esetben kell gyorsan cselekedni egész terhesség alatt:
-erős vérzés
-erős görcs (ha mozdulni nem bírsz, és felegyenesedni sem)
-csillapíthatatlan 38 feletti láz
Minden más esetben ráérünk a következő kontrollon megbeszélni.
Folyásról biztosan tudom, hogy bármilyen jellegű folyás lehetséges a terhesség alatt, és gyakran erősebb, mint előtte volt, normális. Akár szülésig is így maradhat.
Ha bűzös, vagy sárgás színű, és/vagy viszketés társul hozzá, akkor fertőzés gyanítható, egyébként csak sima bővebb folyás.
Szép várandósságot!
3 gyerekes anyuka
Ennek nagyon örülök, és köszönöm szépen a válaszodat!! Sokat segített!!
Gratulálok a gyerekekhez!! :)
Szedj magneziumot, ha meg nem szedsz.
Az egyik doki nekem azt mobdta, hogy tipikus, hogy reggelre gorcs van. Az az oka, hogy a meleg gorcsot indukal, ejjel pedig bemelegszunk a takaro alatt. Mi a parommal mindig szorosan ossze is bujunk. De igazabol meg kene elozni a gorcsolgetest. Vekonyabb takaro, vekonyabb ruha, kevesebb bujas segithet +a magnezium szedese. A magnezium nem akutt gorcsoldo, hosszu tavon szedve fejti ki hatasat. Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!